Junior mjukvaruutvecklare

Unjo AB · Data & IT · 2 apr

Om jobbetJunior mjukvaruutvecklare för inbyggda system

Nu söker vi dig som är i början av din karriär till en spännande arbetsplats med tekniskt intressanta projekt!

Som mjukvaruutvecklare blir du en del av ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och vår unika affärsmodell gör att vi växer, att vi dessutom är flerfaldigt utnämnda som ett Di Gasell företag är ett gott tecken på att vi är på rätt väg, och vi har inga funderingar på att sänka tempot. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, medicinteknik, robotar och annat kul. Vi kan därför erbjuda dig som mjukvaruingenjör, oavsett vilket tekniskt område du är intresserad av, möjligheten att få jobba med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande projekt. Våra kärnkompetenser är inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.

Med två tredjedelar av personalen inom R & D, så har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av världsklass.

Vi erbjuder dig som medarbetare en kreativ och omväxlande arbetsmiljö, ett härligt team med medarbetare som älskar utmaningen att utveckla motorstyrsystem för elmotorer, en möjlighet att få påverka ett företag i tillväxt samt bli en betydande del av vår framgång, antar du utmaningen?

Dina arbetsuppgifter
 • Utveckla mjukvara inom reglerteknik och digital signalbehandling för styring av elmotorer
 • Programmera främst i C för inbyggda system i elektronikprodukter som används till motorstyrsystem
 • Knyta ihop alla funktioner som olika kommunikations standarder hanterar t ex CAN, MODBUS
 • Hantera inbyggda webbläsare, API, applikationer
 • Bygga testskript i PC miljö
 • Arbeta i projektform ibland med flera projekt parallellt
Din profil och bakgrund
 • Master eller Bachelor of Science examen från data linjen
 • Erfarenhet med C-programmering inom inbyggda system
 • Positionen kräver förståelse av hur man systemerar mjukvara och kunskap om hårdvarunära mjukvara i inbyggda system
 • Förståelse för interaktionen mellan mjukvara och digital/analog hårdvara
 • Erfarenhet av mätteknik, labbarbete och förmågan att göra självständiga analyser är uppskattade kunskaper
 • Du är strukturerad, vetgirig och gillar att ha ordning och reda omkring dig och i dina projekt
 • Du har lätt för att kommunicera både med medarbetare och kunder
Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D
Manager, 0734-60
86 26 och för
frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso
Teknikrekrytering AB, 0733 336080.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande!

Välkommen med din ansökan!


Unjo är ett snabbväxande företag som sedan 1996 utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade motorstyrsystem och motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Väldigt få företag kan matcha vår kompetens eller vår kapacitet att skapa den optimala lösningen till varje kund. Vi baserar våra lösningar på våra kärnkompetenser inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.
Vår strävan är att skapa den optimala lösningen i varje kundanpassad motorstyrningsapplikation, genom att möta våra kunders högt ställda krav på kostnadseffektivitet och teknisk prestanda.


Vi har totalt levererat över 100 olika motorstyrningsprojekt till olika industrier som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg.

Unjo ska vara den naturliga partnern för kundanpassade motorstyrningsapplikationer till krävande kunder med höga tekniska behov. Vi förstår våra kunders behov baserat på vårt helhetsperspektiv och unika kunskap inom motorstyrsystem. Läs mer om oss på www.unjo.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 apr

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.