Junior mjukvarutestare sökes till globalt företag i Mölndal

Framtiden · Data & IT · 2 nov

Om jobbet

Är du nyutexaminerad och brinner för IT? Vill du få chansen att utvecklas i ett globalt företag? Då är detta rätt tjänst för dig! Vänta inte med din ansökan. Urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som junior mjukvarutestare hos vår kund kommer du ingå i ett utvecklarteam på 30 anställda varav två jobbar som seniora testare. Dessa kommer bli dina mentorer och ditt stöd. Du kommer framförallt testa mjukvara men också hårdvara. I tjänsten som junior mjukvarutestare kommer du få chansen att vara med i projekt där nyutveckling står i fokus och du kommer testa sådant som inte har kommit ut på marknaden.

Arbetsuppgifter:
 • Testa mjuk-och hårdvara
 • Avläsa kravspecifikationer samt skriva dokumentationer
 • Enklare installationer
 • Uppgifter i Oracle
 • GUI
 • Felsökning i databaser, exempel SQL
 • Konfigurera IP-adresser
Din profil

I rollen som junior mjukvarutestare krävs det att du har en eftergymnasial utbildning, YH eller högskoleutbildning inom IT/data eller testning. Det krävs också att du har kunskap inom databaser samt kan kommunicera och skriva på svenska och engelska. Det är meriterande om du har jobbat som IT-support eller likande samt erfarenheter av test och automatisering. Det är också meriterande om du har grundläggande kunskap inom programmering och då gärna Javascript.

Vi söker dig som har ett IT-intresse och tycker om att analysera och hitta fel. Som junior mjukvarutestare är du noggrann, vilket är viktigt då det är du som ska upptäcka eventuella fel och buggar. Samarbete är en viktig del i denna tjänst och därför är du också social och tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning, YH- eller högskole-/civilutbildning inom IT/data eller testning
 • Kunskap inom databaser, exempelvis SQL
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Närverkskunskap
 • Jobbat som IT-support eller liknande
 • Erfarenhet av test och automatisering
 • Kunskap av programmering
Villkor

Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Ort: Mölndal
Arbetstid: 8-17
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Elin Ylander, 0735168980

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vår kund är ledande när det gäller att erbjuda olika lösningar för en optimal upplevelse för kunder. Det kan handla om bokningssystem men också olika typer av kö system. De jobbar med helhetslösningar för kunder runt om i världen. De utvecklar både mjukvara för datorer och mobiler men tillverkar också hårdvaran. Genom att använda deras system förbättras kundupplevelsen vilket i sin tur leder till högre kundnöjdhet och varumärkeslojalitet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.