Junior mjukvarutestare

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric nu flertalet juniora mjukvarutestare för olika spännande uppdrag runtomkring i Göteborg. Vår kund arbetar i sin tur för sina kunder vilket gör att dina arbetsuppgifter kan komma att skifta beroende på uppdragets karaktär. Det som alltid säkerställs är din utveckling utifrån din målsättning och kapacitet.
Som mjukvarutestare arbetar du tillsammans med kollegor, på uppdrag av kund, med att kvalitetssäkra deras verksamhet. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalitet hos kundföretaget. En framgångsrik mjukvarutestare är trygg i kunddialogen och kan stå upp för kvaliteten.

Dina kommande arbetsuppgifter kan komma att innehålla följande delar:
  • Testplanering
  • Kravanalys och design av testfall
  • Funktionell och/eller icke funktionell testning
  • Testautomatisering
  • Dokumentation av defecter och statusrapportering
Din profil
Vi ser att din bakgrund kan vara en utbildning inom mjukvarutestning med ett tekniskt intresse och några års arbetslivserfarenhet. Du kan även ha arbetat ett par år med utveckling men brinner för att jobba med test och vill utvecklas inom den professionen. Vi ser gärna att du vill utvecklas i spännande kundprojekt och tillsammans med vår kunds erfarna medarbetare.

Det är meriterande om du har arbetat med någon eller några av följande verktyg och områden:
HP ALM (QC), Jira, Selenium, HP LoadRunner/Performance Center, HP UFT, Java, SQL, XML, MAVEN eller något annat programmeringsspråk.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, testare, testning, mjukvarutestare, tester, konsult, consultant, data, IT-technician, Mölndal, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?