Junior miljökonsult med inriktning mot hydrogeologi till Midroc!

Om jobbet

Har du en examen inom naturvetenskap och vill jobba inom miljöområdet?
Vi söker nu dig som vill jobba hos en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Midroc söker nu en ny miljökonsult till sin verksamhet. Är du den dom letar efter? Sök då tjänsten redan idag, då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Midroc project managements räkning en konsult med fokus på mark, vatten och hydrogeologi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Midrocs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som miljökonsult på Midroc kommer du att jobba med bland annat rådgivning, analys, miljökonsekvensbeskrivningar och utredningar. Huvudfokusen kommer att ligga på förorenade områden och vatten-/avloppsrening.
Vi söker dig som har ett miljöintresse och som vill jobba brett med miljöfrågor. Tjänsten kommer att innefatta både större och mindre projekt inom just detta område. Du kommer tillsammans med en grupp bestående av 13 kunniga kollegor att jobba med dessa projekt. Väl på plats så kommer du att få en tydlig introduktion till ditt nya jobb.

Du kommer till exempel att:
 • Jobba med provtagning och markundersökningar
 • Ge rådgivning när det kommer till förorenade områden och vatten-/avloppsrening.
 • Skriva Miljökonsekvensbeskrivningar och andra rapporter kopplat till myndighetskrav
 • Jobba med riskanalyser
 • Arbeta mot branschledande kunder, både nationellt och internationellt.
Tjänsten passar dig som är självgående och vågar ta egna initiativ. Du bör även våga ta för dig och ha ett intresse för att jobba inom miljöområdet. Du bör även vara social och ha ett stort kund- och serviceintresse då detta kommer att vara en del av det vardagliga arbetet.

Vi söker dig som
 • Har minst 3 års universitets - eller högskoleingenjörsexamen inom naturvetenskap
 • Har god pedagogisk förmåga och trivs med kundkontakt
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du.

* Har någon tidigare erfarenhet av arbete inom miljöområdet.

Som person är du strukturerad, social och självgående. Du bör även vara en lagspelare som gillar att samarbeta med andra. Du drivs av att skapa bra resultat och vägen dit kännetecknas av goda samarbeten, din pedagogiska förmåga och god kommunikation.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Midroc project management(http://mpm.midroc.se/) är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industrin och byggsektorn, både I Sverige och utomlands. Bolaget har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Midroc project management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europé.
Midroc jobbar med att utveckla hållbara lösningar för industrier och samhällen som ökar företags konkurrenskraft och människors livskvalitet. De kom i karriärsföretagens senaste rankning på plats 85. Ett långsiktigt och uthålligt kulturarbete tillsammans med synliga och lyssnande chefer bidrar till framgången.