Junior logistikkoordinator till internationellt företag i Stenungssund!

Om jobbet

Söker du ett arbete inom logistik på ett internationellt företag? Vill du arbeta i en flexibel roll där du får komma in som junior och få stöd och växa i din roll som logistikkoordinator? Har du en bakgrund inom logistik/ ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom rollen? Vi söker en person med omgående start till Grace i Stenungssund. Vi ser gärna att du som söker specificerar i ditt personliga brev varför du söker tjänsten samt att den är förlagd i Stenungssund. Sök redan idag då tjänsten startar omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Graces räkning två logistikkoordinatorer. Grace är ett internationellt bolag med en produktionsanläggning i Stenungssund som producerar katalysator till PE plast. Anledningen till att de söker förstärkning beror på grund av volymökningar inom företaget. De är i dagsläget ett logistik team med 3 personer där du som logistikkoordinator kommer ingå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kund önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Grace. Vår kund intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som logistikkoordinator kommer du arbeta i en grupp med tre personer, tillsammans med en logistik specialist som leder det dagliga arbetet. Tjänsten är en blandning av en speditörs tjänst och en customer service tjänst. Man kommer också arbeta nära produktionen, med att avropa material från vår kunds leverantör.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för planeringen av och orderhanteringen av produkter och material
 • Koordiera export och import av produkter
 • Boka transportlösningar
Vi söker dig som
 • Har minst en YH eller högskoleingenjörsexamen inom logistik, ekonomi eller liknande
 • Talar flytande engelska och svenska
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från liknande tjänster
 • En god förståelse för det ekonomiska flödet i en organisation
 • ADR kunskap, för transport av farligt gods
 • Erfarenhet från petrokemi industrin är mycket meriterande
Som person är du självgående och har en utarbetad god struktur för ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och en god förmåga att planera ditt arbete. Vidare är du hjälpsam då du kommer att komma till ett team som verkligen ser varandra och hjälps åt där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8- 17
 • Placering: Stenungssund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

https://grace.com/en-us