Junior koordinerande administratör

Om jobbet

Information om uppdraget

Lyfter du lätt på luren, är serviceminded och gärna skapar ordning och reda? Vi söker nämligen dig som är i början av sin karriär, har ett stort driv samt kan börja omgående!
Just nu söker StudentConsulting efter en junior mötesbokare/bokningskoordinator till vår kund inom IT-branschen placerad i Mölndal. I uppgifterna ingår att:
  • Ringa upp och boka in upphämtning och lämning av datorer
  • Planera in upphämtning och lämning med leveransmedarbetarna
  • Sköta tillkommande administration
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och tidigare provat på kundtjänst, telemarketing eller administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats ute hos kund. Tjänsten startar omgående och pågår ca 1 - 2 månader, med chans till förlängning. Arbetstiderna är 8 - 17, måndag till fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för det här uppdraget bör du vara en lagspelare som gillar att arbeta i team. Vi söker dig som:
  • Är mycket bekväm med att använda telefonen i arbetet
  • Har avslutad gymnasial utbildning
  • Kan arbeta noggrant och effektivt
  • Är serviceminded och kan vara en god representant för vårt kundföretag
Har du erfarenhet av att arbeta administrativt och med telefonen sedan tidigare är detta starkt meriterande.

Som person är du den som skapar ordning och reda. Du är social, driven och ger inte upp i första taget. Du har fingertoppskänsla för service och kundbemötande samtidigt som du tar dig an arbetet med stort ansvar.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt Passar beskrivningen in på dig?

Verkar jobbet intressant? Sök då tjänsten omgående då intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!