Junior IT-säljare till Ricoh IT Partner i Skövde och Uddevalla!

Framtiden · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Har du ett stort intresse för IT och brinner för försäljning?
Sluta upp och leta och ansök denna tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säljare kommer du att sköta försäljningen inom digitala lösningar (t.ex. video konferenser och projektorlösningar) och IT Support. All försäljning sker B2B via telefon och via kundmöten. Kunderna som du kommer att skapa långsiktiga relationer med är både befintliga och nya kunder. Dessa kunder är utspridda bl.a. över Uddevalla, Skövde, Skaraborg och Trollhättan. Du kommer även att utföra offertarbete. I tjänsten som IT-säljare kommer du att arbeta självständigt. Du har ett stort eget ansvar då du planerar dina egna dagar, bokar in möten och åker ut till dina kunder. Samarbetet mellan kontoren i Skövde och Uddevalla är stort och du kommer att ha daglig kontakt med IT konsulter, säljare och servicetekniker antingen på ditt kontor eller via videokonferenser.

Din profil

För att passa för tjänsten som IT-säljare hos Ricoh IT Partner bör du ha ett stort IT- och säljintresse. Du är uppdaterad inom IT och målfokuserad. Det är viktigt att du är anpassningsbar och flexibel då du kommer att arbeta med en bred kundkrets. Du är en ärlig säljare som är verbalt övertygande i ditt budskap till dina kunder.
Som IT-säljare hos Ricoh IT Partner krävs det att du har en gymnasial utbildning, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och att du har körkort samt tillgång till egen bil. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet som IT-säljare, inom sälj eller liknande.

Villkor

Start: September, enligt överenskommelse
Ort: Uddevalla eller Skövde
Omfattning: Heltid, 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Ricoh IT Partner är en välkänd helhetsleverantör inom IT som erbjuder teknisk support på både central och lokal nivå. Ricoh IT Partner är ett fristående företag och exklusiva partners till Ricoh. Vår kund erbjuder helhetslösningar för skanning/utskrift/tryck, videokonferens, telekommunikation, IT-infrastruktur och tjänster. De finns på flera orter i Sverige och ingår i en stor koncern som arbetar både i Sverige och utomlands. Just nu söker de en IT-säljare till kontoret antingen i Skövde eller Uddevalla. På de två kontoren är de tillsammans ungefär 18 anställda i dagsläget. Deras mål är att bli en ännu starkare grupp och hoppas på att du vill vara med och växa som företag.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.