Junior HR-assistent på deltid

Om jobbet

Är du student och funderat på ett extrajobb men inte bestämt dig än? Har du vana av att prata i telefon och/eller prata med kunder? För kunds räkning letar vi nu efter en HR-assistent som under två veckor i november ska stötta i deras rekryteringsprocess. Sök nu då vi tillsätter löpande och tjänsten kan ha tillsatts innan annons tagits ned!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Hr-assistent under två veckor. Arbetet går ut på att ringa upp möjliga kandidater och sälja in tjänsterna som ska tillsättas och kalla dem på intervju.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som HR-assistent kommer du arbeta med uppsökande av kandidater där du kommer att få sälja in det företaget och de tjänster som det gäller. Rollen bygger på att ringa upp personer som själva inte sökt tjänsten, varför det är viktigt att du som person har en vana av att prata i telefon. Tjänsten är en deltidstjänst om 50% och under två veckor i November och det finns möjlighet att arbeta både hemma självständigt och på företagets två olika kontor.

Tjänsten passar dig som är bekväm i att prata i telefon och har erfarenhet av sälj eller kundtjänst. Du studerar just nu och kan vara flexibel om vilka arbetstider som du kan arbeta.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Är student
  • Är van att prata i telefon
Det är meriterande om du
  • Läser någon form av personalvetarutbildning
  • Har arbetat med kundtjänst eller rekrytering
Som person är du glad och positiv och tillmötesgående. Du kan argumentera för din sak men är också prestigelös. Du har lätt för att sätta dig in i rollen och är flexibel i ditt arbetssätt, eftersom alla personer som du kommer i kontakt med kanske inte alltid

Övrig information

Om du av någon anledning har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
  • Start: November
  • Omfattning: 50%. Arbetstider är flexibelt men en introduktion kommer att ske på kontorstid de första en till två dagarna. Sedan kommer man överens med kund om tider.
  • Placering: Göteborg eller Borås
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.