Junior frontendutvecklare sökes till företag i Munkedal

Framtiden · Data & IT · 6 mars

Om jobbet

Är du intresserad av design och vill utvecklas inom frontend, då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag. Urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som junior frontendutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta tillsammans med en mindre grupp och utveckla system för tidrapportering och personalsystem. Du kommer arbeta mycket med användarvänligheten för de inom transportbranschen som använder vår kunds rapporteringssystem. Vår kund arbetar med scrum-möten där du kommer får vara med och gå igenom det som gjorts, ska göras, och vilka problem du har stött på. Som junior frontendutvecklare kommer du att arbeta självständigt men med stöd av mentor.

Din profil

Vi söker dig som har viljan att utvecklas och har ett genuint intresse för design och användarvänlighet. Som person är du driven och framåt, du vill utvecklas och hela tiden bli bättre på det du gör. Vi ser gärna att du är social och utåtriktad då detta ses som viktiga egenskaper i arbetsgruppen.

Skallkrav:
  • Kunskap inom HTML, CSS, Java script
  • Förståelse för objektorienterat programmeringsspråk
Meriterande:
  • Grafisk kompetens eller känsla för färg och form
  • Intresse av use ability
Villkor

Arbetstider: 8.00-17.00
Omfattning: Heltid
Placering: Munkedal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Munkedal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Elin Ylander, 0735148036

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 mars

Om företaget

Vår kund arbetar med tidrapportering och personalsystem mot transportföretag. De utvecklar och tar fram anpassade system för denna bransch. Kundens mål är att effektivisera hanteringen av chaufförernas tidrapportering, avtalsuppgifter, personalsystem, samt att få kontroll på branschens lagkrav. De vill samla all information kring personaldokumentation digitalt i ett system.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.