Junior förvaltande IT-projektledare

Academic Work · Data & IT · 20 jan

Om jobbet

Nu söker vi dig som får saker att hända och besitter ett stort intresse för IT. Här ges en unik möjlighet att kliva in i en roll med många kontaktytor, ägandeskap och kontinuerlig utveckling både socialt soch tekniskt. Vill du ta ansvar i vardagen och på sikt arbeta med projektledning på mer avancerad nivå, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en IT-projektledare med förvaltnings- och testansvar som tillsammans med ett antal produktspecialister inom respektive delområde driver förvaltningen och styrningen mot den vision, mål och delmål vi sätter upp tillsammans kopplat till företagets mål och visioner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Academic Works intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

IS/IT-avdelningens övergripande ansvar är att se till så att IT-landskapet möjliggör ett effektivt och fungerande systemstöd för samtliga anställda, konsulter och underentreprenörer som levererar på våra avtal. Du planerar, leder och deltar i arbetet avseende att uppnå bästa tänkbara leverans inom givna ramar. Du är kontaktperson gentemot organisationen och inhämtar och bollar de förbättringsförslag och förändringar som önskas, tillsammans med produktspecialisterna.

Vidare driver och projektleder du verksamhetsprojekt, produktionssättning av ny kod som levereras från våra leverantörer, koordinerar systemtester samt står för delar av kommunikationen mellan IS/IT-avdelningen och våra användare. Du deltar och driver olika forum med vår omvärld, både internt på företaget och externt med partners.

Vi söker dig som
  • Har en relevant utbildning inom IT-området
  • Rör dig vant i IT-miljöer och har goda kunskaper i MS Officepaketet
  • Är flexibel, drivande och har erfarenhet av ägandeskap i projekt
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt
Du behöver inte vara en senior projektledare men bör ha ambitionen och drivet att bli en sådan. Har du vana av IFS Applications och arbete i JIRA och/eller systemtest och testledning så är det meriterande.

Som person är du flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter. Du trivs med att ha många kontaktytor samt att arbeta under högt tempo samtidigt som du kan behålla fokus. Vidare är du en bra kommunikatör och har en god analytisk förmåga och lär dig saker snabbt. Du kan arbeta självständigt såväl som i team. Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter och leverera kvalitet på utsatt tid.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Jonsered
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.