Junior elektronikutvecklare

Om jobbetJunior elektronikutvecklare för inbyggda system

Nu söker vi dig som är i början av din karriär till en spännande arbetsplats med tekniskt intressanta projekt!

Som hårdvaruutvecklare blir du en del av ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och vår unika affärsmodell gör att vi växer, att vi dessutom är flerfaldigt utnämnda som ett Di Gasell företag är ett gott tecken på att vi är på rätt väg, och vi har inga funderingar på att sänka tempot. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, medicinteknik, robotar och annat kul. Vi kan därför erbjuda dig som hårdvaruutvecklare, oavsett vilket tekniskt område du är intresserad av, möjligheten att få jobba med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande projekt. Våra kärnkompetenser är inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.

Med två tredjedelar av personalen inom R & D, så har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av världsklass.

Vi erbjuder dig som medarbetare en kreativ och omväxlande arbetsmiljö, ett härligt team med medarbetare som älskar utmaningen att utveckla motorstyrsystem för elmotorer, en möjlighet att få påverka ett företag i tillväxt samt bli en betydande del av vår framgång, antar du utmaningen?

Dina arbetsuppgifter
 • Utveckling av elektronik till inbyggda system för motorstyrsystem
 • Schemaritning, komponentval, delvis systemering av elektroniken i produkten
 • Verifiering och dokumentering av det vi utvecklar
 • Arbeta i projektform ibland med flera projekt parallellt
 • Hålla i produktstrukturen, med tillhörande produktdata, och versionshantering för ingående delar i produkten


Din profil och bakgrund

 • Master eller Bachelor of Science examen i elektronik(inbyggda system eller kraftelektronik)
 • Erfarenhet från analog och/eller digital hårdvaruutveckling inom inbyggda system
 • Positionen kräver kunskap om de olika ingående delarna inom både digital och analog hårdvara
 • Förståelse för interaktionen mellan mjukvara, hårdvara och mekanik samt insikt om hur olika motorer styrs och drivs
 • Erfarenhet av mätteknik, labbarbete och förmågan att göra självständiga analyser är uppskattade kunskaper
 • Du är strukturerad, vetgirig och gillar att ha ordning och reda omkring dig och i dina projekt
 • Du har lätt för att kommunicera både med medarbetare och kunder
Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D
Manager, 0734-60
86 26 och för
frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso
Teknikrekrytering AB, 0733 336080.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Unjo är ett snabbväxande företag som sedan 1996 utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade motorstyrsystem och motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Väldigt få företag kan matcha vår kompetens eller vår kapacitet att skapa den optimala lösningen till varje kund. Vi baserar våra lösningar på våra kärnkompetenser inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.
Vår strävan är att skapa den optimala lösningen i varje kundanpassad motorstyrningsapplikation, genom att möta våra kunders högt ställda krav på kostnadseffektivitet och teknisk prestanda.


Vi har totalt levererat över 100 olika motorstyrningsprojekt till olika industrier som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg.

Unjo ska vara den naturliga partnern för kundanpassade motorstyrningsapplikationer till krävande kunder med höga tekniska behov. Vi förstår våra kunders behov baserat på vårt helhetsperspektiv och unika kunskap inom motorstyrsystem. Läs mer om oss på www.unjo.se
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget