Junior c#-utvecklare till collector bank

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är det viktigt för dig att utvecklas tekniskt? Trivs du på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där din personliga utveckling värdesätts? På Collector får du möjlighet att bli en viktig kugge i den redan 120 personer starka IT-avdelningen!

Information om uppdraget

På Collector arbetar de i en stimulerande miljö i trevliga nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg.

Som utvecklare på Collector arbetar du agilt i ett team på 6-8 personer. I teamet ingår även andra roller såsom testare och systemarkitekt och ni har dagliga avstämningar samt avsatt tid för utbildning, retrospective och planering. Fokus ligger på nyutveckling, bland annat av nya internettjänster. Du kommer att arbeta nära verksamheten och det är kundens behov som styr utvecklingen.

På Collector kommer du att arbeta i en organisation där kompetensöverföring ses som en viktig del i att utveckla nya innovativa lösningar. Du har stora möjligheter till kompetensutveckling som du kan påverka själv och det finns också intressanta karriärmöjligheter.

Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT, gärna från universitet. Du kan vara nyexaminerad alternativt ha upp till två års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, samt ha flera intressanta och imponerande hobbyprojekt att visa upp och du drivs av att hålla dig uppdaterad inom de senaste teknologierna.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • C#
  • .NET
Som person är du drivande i ditt arbete och du tycker om att samarbeta med dina kolleger. Du ser dig själv som en lagspelare genom att du ställer upp för övriga medarbetare i ditt team och hjälper gärna till. Då arbetet sker enligt agila metoder tror vi att det är viktigt att du själv har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt och du har förståelse för hur ditt arbete påverkar andras arbete. Självklart har du ett stort intresse för teknik och vill ständigt lära dig mer.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid tillsvidare

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Östra hamngatan, Göteborg

KONTAKTPERSON: Jonna Berglöv, 031-3523392

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Collector Bank har en affärsidé som innebär att de erbjuder kreativa, kundanpassade och effektiva finansiella tjänster. Deras kunder är verksamma inom varierande branscher, alltifrån stora börsnoterade bolag till mindre bolag i uppstartsfasen. Det som förenar dem är önskan att effektivisera sina affärsprocesser. Detta gör också att Colletor uppmuntrar sina medarbetare till nytänkande och delaktighet. Det finns också bra möjligheter att utvecklas internt på Collector då ambition och initiativ premieras.