Junior beredare till fordonsutvecklare

Om jobbet

Är du maskiningenjör med en dröm om att arbeta med fordonsutveckling i en global miljö? Då kan det vara dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning dig som är nyexad maskiningenjör. Hos vår kund får du möjlighet att arbeta på karossavdelningen med beredning och simulering inom fordonsindustrin. Du och ditt team har ett nära samarbete med konstruktionsavdelningen och ni arbetar dagligen med att följa upp och testa under produktutvecklingsprocessen. Här får du nytta av dina materialkunskaper då det är på karossavdelningen som bilen svetsas ihop. I tjänsten ingår med jämna mellanrum resor till fabriken i Asien.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen i maskinteknik, mekatronik eller likvärdigt. Eftersom att du blir en del av ett globalt företag ser vi det som nödvändigt att du kan kommunicera på engelska samt att din livssituation tillåter dig att resa i tjänsten.

Vi ser det som meriterande ifall du har kunskaper i Catia V5 eller Pro Engineer samt en viss elkunskap. Har du arbetslivserfarenhet från montering eller produktionslina är även det meriterande och likaså kunskaper i svenska eller kinesiska. Har du även erfarenhet av Teamcenter, Process Simulate, VisMockUp och/eller Sharepointanvändning så ser vi det som en bonus.

Skallkrav:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskin, mekatronik eller likvärdigt
  • Engelska
  • Är resbar då resor till Kina ingår i tjänsten
Meriterande:
  • Har arbetslivserfarenhet från montering, produktionslina eller liknande praktiskt arbete
  • Har kunskap inom CATIA eller Pro Engineer
  • Elkunskap
  • Svenska eller kinesiska
  • Teamcenter, Process Simulate, VisMockUp och/eller Sharepoint
Vi tror att du som söker är nyexaminerad maskiningenjör, hungrig att komma ut och göra nytta i en utvecklande och utmanade verksamhet. Du trivs med att arbeta i team och ser alltid till att dra ditt strå till stacken och bidra till gruppens resultat.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723 018983

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-segmentet.

Mer information om vårt kundföretag ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.