Junior automationsingenjör till ledande teknikkonsultbolag!

Om jobbet

Är du nyexaminerad eller tar examen i vår och ser en framtid där du ges möjlighet att utvecklas inom PLC och automation? Då kan det vara dig vi söker. Läs vidare och ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör hos vår kund kommer du att få ta del av många spännande projekt inom automation och PLC/DCS och SCADA-programmering. Vår kund arbetar med flera olika spännande projekt där du initialt kommer börja arbete med interna projekt för att på bästa sätt komma in i arbetsuppgifterna. Du kommer också delta i möten, ha kundkontakt och få allt mer ansvar i takt med din egen utveckling.

Exempel på projekt är programmering inom process och energibranschen samt övrig industri. Det kan också vara projekt inom fastigheter, sjukhus, infrastruktur och tillverkningsanläggningar. Du kommer att arbeta med nyinstallationer, uppgraderingar, driftsättning och felsökning.

Du blir en del av en kompetent och social grupp som gillar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Du har också stor möjlighet till att utvecklas inom bolaget.

Din profil

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har ett brinnande intresse för PLC/DCS och SCADA-programmering.
  • Har en utbildning inom automation eller liknande.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
  • Har körkort B och är resbar i västra Sverige.
Det är meriterande om du:
  • Sysslar med programmering på fritiden.
  • Har en tidigare bakgrund inom branschen.
  • Har programmerat något av de etablerade styrsystemen på marknaden.
Vidare ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och initiativtagande. Du gillar att arbeta i grupp och att samarbeta med många olika personer. Eftersom detta är en konsultroll ser vi också att du gillar att vara utåtriktad samt att ha kundkontakt. Det viktigaste är att du har viljan att utvecklas till en skicklig automationsingenjör.

Villkor

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 apr

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Till Göteborgskontoret letar de nu efter flera unga talanger. Vår kund erbjuder dig en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.