Junior Account Manager till Let's deal i Göteborg

Om jobbet

Letsdeal.se är marknadsledande på deals i Skandinavien inom produkter, upplevelser, nöjen och evenemang. Dagligen nås över 1,5 miljon medlemmar i Sverige och Norge av våra deals.

Letsdeal.se har funnits sedan mars 2010. Bolaget omsatte 2014 130 Mkr samt 39 Mkr i rörelseresultat. Vi har huvudkontor i Göteborg och försäljningskontor på ytterligare fem stycken orter i Sverige. I dagsläget är vi ca 100 personer som arbetar i Sverige och Norge. Vi står för Teamwork, Innovation, Glädje, Energi och Resultat, något som gjort vår företagskultur till en stor framgångsfaktor. Bakom bolaget står Schibsted Media Group och ett gäng duktiga entreprenörer. Let's deal fick utmärkelsen årets säljorganisation 2014 inom Schibsted-koncernen. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en affärsinriktad Junior Account Manager till huvudkontoret i Göteborg!

Om tjänsten som Junior Account Manager hos Let's deal
I rollen som Junior Account Manager utgår du från huvudkontoret i Göteborg och ansvarar för att bearbeta nya och befintliga partners i Malmö. Du kommer åka på regelbundna resor vilket även innefattar övernattning på annan ort minst 2-3 gånger i veckan. Detta upplägg är utformat för att Lets's Deal ska kunna ge dig de förutsättningar du behöver i form av coachning och support för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Du kommer arbeta med försäljning av bolagets annonseringsprodukt och skapar oslagbara deals för såväl partners som konsumenter inom bland annat restaurang, skönhet, evenemang och upplevelser. Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från affärsutveckling, prospektering och mötesbokning till kundmöten och offerthantering samt uppföljning av affärer och genomförande av marknadsaktiviteter.

Rollen som Junior Account Manager hos Let's deal innebär mycket social kontakt och relationsbyggande. Att kontakta partners, nya som befintliga, via telefon och i fysiska möten kommer vara en naturlig del av din vardag. Som Junior Account Manager ingår du i ett fokuserat och drivet säljteam vilket innebär nära och effektivt samarbete mellan dig och dina kollegor.

Vi söker dig som...
... drömmer om en försäljningskarriär! Med positiv inställning och härlig energi arbetar du resultatinriktat och med stort engagemang för att nå dina mål. Du är innovativ, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar. För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs att du är strukturerad, organiserad och har ett gott sinne för planering och prioritering.

Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, media, marknad eller liknande och det är meriterande om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Utöver detta har du mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaket och hanterar såväl engelska som svenska obehindrat i både tal som skrift och på affärsnivå. För rollen är det ett krav att du har B-körkort.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Let's deal AB.

Vad Let's deal erbjuder dig
Let's deal erbjuder dig en spännande roll som ger dig stor möjlighet att vara med och utveckla affärerna och bidra till bolagets ökade försäljning och tillväxt! Du kommer att ha en nyckelroll för bolagets expansion i södra Sverige och får möjligheten att på sikt driva dina egna projekt. Du kommer att arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat. Läs mer om vad som händer på Let's deal här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-09

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget