Junior .Net-utvecklare till växande bolag inom CRM-system

Framtiden · Data & IT · 22 dec

Om jobbet

Har du ett stort intresse för objektorienterad programmering och vill vara med i utvecklingen av CRM-system? Vi söker för kunds räkning dig som brinner för programmering och vill utvecklas inom .Net.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som .Net-utvecklare kommer du tillsammans med tre andra utvecklare utveckla och göra kundanpassningar av CRM-system till företag i varierande storlek och branscher. Du kommer inledningsvis sitta på vår kunds kontor för att senare sitta ute hos kunder tillsammans med en senior utvecklare. När du sitter ute hos kund kommer du samarbeta med kundernas systemägare och utvecklare, vi ser därför att du trivs med sociala sammanhang och är utåtriktad.

Exempel på tekniker du kommer arbeta med är: C#, .NET, ASP.NET, VB.NET, SQL, API:er, Oracle, Visaual Studio. Behovet är främst inom backend men vi ser gärna att du har ett intresse även för frontend.

Din profil

Är du vår kunds nästa .Net-utvecklare?

För att vara aktuell ser vi att du:
  • Har en utbildning inom datateknik (YH, högskole-, civilingenjör).
  • Har kunskap inom objektorienterad programmering.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskap inom C# och .Net.
  • Har praktisk erfarenhet i form av till exempel praktik, sommarjobb och/eller hobbyprojekt.
  • Har kunskap inom relationsdatabaser.
Som person är du drivande och vill komma framåt i projekt. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för programmering. Du tycker det är roligt med kundkontakt och vill arbeta i en social och kreativ miljö.

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Vår kund har lång erfarenhet av CRM-system och kundvård och är i dagsläget placerade i Göteborg och Stockholm. De arbetar både med stora och små kunder där de är med och driver och utvecklar deras kunders system där information om sälj, kundservice och marknad hanteras. Vår kund arbetar också med analys av detta i form av Business Intelligence.

Detta är ett mindre bolag i stor tillväxtfas där du som .Net-utvecklare erbjuds stor frihet och många utvecklingsmöjligheter. Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.