Jobbmatchare sökes på deltid

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för att coacha, motivera och hjälpa andra människor ut i arbete? Är du student på minst 50 % och ute efter ett deltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting söker nu jobbmatchare (coacher) på deltid 2- 3 dagar/vecka inom ramen för den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänster "Stöd och matchning".

Arbetet består främst i att, genom bland annat individuella samtal, aktiviteter och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller till reguljära studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning.

Arbetet kommer i första hand att utföras på vårt kontor i Göteborg och vid behov även på kontoret i Mölndal. Din arbetstid kommer vara under mån-fre, varierande timmar mellan kl 8-17. Du ska kunna arbeta minst 15-20 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som har minst 1 år kvar av dina studier och tjänsten beräknas starta i början av november och pågå minst 6 månader.

Kunskaper för uppdraget
  • Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område). Alternativt minst 1 års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst 3 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan. -
  • mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • god datorvana
Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med coachning och/eller rekrytering och bemanning. Det är även meriterande om du har ett brett nätverk av företagskontakter.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt ´r lyhörd, hjälsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!