Jobb som bilmekaniker på Skandia Transport i Göteborg!

Om jobbet

Vad gör en bilmekaniker?

Detta är en perfekt chans för dig som har ett stort intresse av fordon och vill satsa på en karriär inom industri- och fordonsbranschen. Du kommer jobba med påbyggnadsmontering av nya bilar på Skandia Transport. Du kommer stå i verkstad och sverigeanpassa bilarna utifrån vilken kund som bilen ska levereras till. Det kan till exempel vara att anpassa skåpet på en skåpbil till en snickerifirma som behöver hyllplan och annat typ av golv. Även detaljer så som dieselvärmare, kåpor och ramper kan monteras på. Du jobbar i team och gör ungefär 2-3 bilar om dagen.

Vad måste jag kunna innan jag börjar som bilmekaniker?

Det viktigaste är att du har en stor vilja att jobba med fordon och vi går mycket på vilket driv och engagemang du visar. Vi ser gärna också att du har följande:
  • Gärna läst fordon, industri, snickare eller annan liknande utbildning
  • Har goda kunskaper om fordon. Antingen från tidigare jobb eller att ha mekat mycket hemma.
  • Körkort B. Meriterande med egen bil.
  • Förstår och talar svenska.
  • Kan jobba både dag och kväll.
  • Erfarenhet av påbyggnadsmontering är mycket meriterande.
Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Ditt stora intresse är fordon och du motiveras av ett högt tempo. Du är väldigt flexibel som person och har inga problem med att göra olika typer av arbetsuppgifter.

Hur söker jag jobbet?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

2. Jag kan också nås på telefon 031-617265

3. Slipp telefonkön och få svar snabbt genom att maila mig på jessica.ahlquist@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida.

Om företaget

Vi är en av Sveriges största arbetsgivare med ca 10 000 anställda, och ett brett kontaktnät bland attraktiva arbetsgivare. Hos oss kan du få den coaching och det stöd du behöver för att utvecklas i ditt arbetsliv.
Sök jobb redan idag!