JM SÖKER PROJEKTUTVECKLARE REGION VÄST, GÖTEBORG

JM AB · Teknik & Ingenjör · 30 okt

Om jobbet

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM i Göteborg har en attraktiv projektportfölj och vi kommer att lansera många nya spännande bostadsprojekt under de närmaste åren. För att klara detta behöver vi din hjälp.


Arbetsuppgifter

Som projektutvecklare hos oss får du en stimulerande och utvecklande nyckelroll i de tidigaste skedena av våra projekt. Du samarbetar initialt med en affärsutvecklare som har utfört markförvärvet och tar från denne över ansvaret för den fortsatta utvecklingen av projektet. Det innebär bl a att ta fram ett koncept, utarbeta och förfina en projektidé, ansöka om planbesked, utarbeta olika samverkansformer med andra aktörer och framförallt ansvara för och driva projekten i detaljplaneskedet. I det senare skedet av detaljplaneprocessen kopplas en projektledare in med vilken du samarbetar och senare lämnar över projektet till helt. Arbetet ska så småningom resultera i projekt med trivsamma, kvalitativa och miljöanpassade bostäder i hus av god arkitektonisk kvalitet som bidrar till stadsbilden och stadslivet.

Du har ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du samarbetar och har löpande kontakt med kommunernas stadsbyggnadskontor och exploateringsavdelningar, övriga fastighetsägare och exploatörer, arkitekter och övriga konsulter, liksom intern JM-personal såsom projektledare, projekteringsledare, marknads- och försäljningsavdelning liksom produktionsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen från utbildning inom samhällsbyggnadsområdet, t ex som civilingenjör, arkitekt, fysisk planerare, lantmätare eller likvärdigt. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och har arbetat med detaljplaner och/eller projektutveckling i någon form. Du kommer till ett stort ledande företag som har kvar det lilla bolagets fördelar. Vi är ca 140 medarbetare inom regionen varav drygt 50 på vårt Göteborgs-kontor. Vi har en jämn könsfördelning och en familjär stämning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är drivande, visionär, kommunikativ, affärsorienterad och har ett intresse för stads- och samhällsutveckling. Håller du dessutom med om att tålmodighet och en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du att trivas hos oss.

JM erbjuder

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i ett företag som präglas av långsiktighet, kvalité och engagemang. Vi tror att för att kunna skapa trivsel åt andra måste anställda trivas själva också. Därför har JM en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du erbjuds också förmåner i form av bonus beroende på resultat, mycket goda pensionsavtal, tjänstebil, träningsbidrag, förmånliga försäkringar och föräldralön.

Intresseanmälan

Låter det intressant? Sänd in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Source. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010 eller Sofia Rasmusson 0705-080328
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var