JM SÖKER PROJEKTLEDARE TILL GÖTEBORG

JM AB · Teknik & Ingenjör · 20 nov

Om jobbet

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM i Göteborg har en mycket attraktiv projektportfölj och vi kommer att lansera många nya spännande bostadsprojekt under de närmaste åren. För att klara detta behöver vi din hjälp. Du kommer till ett stort ledande företag som har kvar det lilla bolagets fördelar och som eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss får du en stimulerande och utvecklande nyckelroll. Du ska leda hela projektutvecklings-processen från markförvärv till eftermarknad. I projektgruppen, som du leder, finns kvalificerad kompetens inom projekterings-ledning, kalkyl, inköp, inredning, produktion och försäljning. Våra kvalitativa och miljöanpassade bostäder ska i slutändan bli medvetna kunders förstahandsval vid köp av ny bostad.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som är civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Erfarenhet av projektutveckling är meriterande men även annan bakgrund inom samhällsbyggnadssektorn kan vara möjlig. Du behöver ha minst åtta års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år i en ledande roll. Du är en affärsmässig, drivande person med goda ledaregenskaper som trivs att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare.

Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.

JM erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang och trevliga kollegor.

För att kunna skapa trivsel åt andra måste anställda trivas själva också. Därför har JM en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett framtidsinriktat företag som präglas av långsiktighet, kvalitet och engagemang.

Andra förmåner är bla mycket goda pensionsavtal, träningsbidrag, förmånliga försäkringar och föräldralön.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Source. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010 eller Sofia Rasmusson 0705-080328

Sänd gärna in din intresseanmälan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var