IT-tekniker inom Mac - direktrekrytering

Om jobbet

För kunds räkning söker vi en tekniker inom Mac. Tjänsten är en direktrekrytering så anställning blir direkt hos vår kund.

Som Mactekniker kommer du att hjälpa företagskunder med deras infrastruktur och att både utveckla och säkra driften av deras Apple-miljö och blandade OS-miljöer. Du kommer ingå i en teknikkonsultgrupp som hjälper företagskunder och offentliga sektorn med den dagliga driften och är behjälpliga med förstudier, implementeringar och integrationer.
Som tekniker är du oftast ute på plats hos kunder men det förekommer också att vi hjälper dem på distans. Kunderna är allt från små till stora bolag och sitter ofta i en miljö som består av flera olika operativsystem. Det är därför bra att du har god kunskap av vanligt förekommande miljöer på marknaden såsom Microsoft, Citrix, Linux, VMware, servrar, MDM-lösningar, uppkopplingar, skrivare, brandväggar, klientdatorer, backup-lösningar m.m.

Din profil
  • Har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Besitter bred IT-kompetens inom drift och support
  • Är duktig på Mac OS/iOS
  • Har kunskap om Mac OS X server
  • Har kunskap i andra vanligt förekommande miljöer; Microsoft, Linux m.m.
  • Är intresserad av att ta in och paketera nya lösningar som kan vara av intresse för kunder.
Det är starkt meriterande om du har Applecertifieringar eller motsvarande kunskaper.

Tjänsten förutsätter att du har såväl körkort som bil.

Din kompetens inom Mac OS X och iOS är direkt avgörande för denna tjänst.

Vi kan erbjuda dig
Bolaget är Sveriges största återförsäljare av lösningar med fokus på bland annat mediebranschen, utbildningsinstitutioner och personlig användning. Vi är Apple Premium Partner, Apple Solution Expert Creative - Print & Publishing och Apple Solution Expert Education. Vi är också auktoriserade som Apple Service Provider. Bolaget har funnits sedan 1986 och vi har många nöjda kunder som vi kan referera till.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, Mac, Apple, OS X, iOS, it - tekniker, onsite, onsitetekniker, onsite tekniker, onsite-tekniker, konsult, consultant, data, IT-technician, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?