IT-Support Engineer till globalt företag!

Academic Work · Data & IT · 22 jan

Om jobbet

Trivs du på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där din personliga utveckling värdesätts och där du får ge service i världsklass? Har du ett gediget IT-intresse och alltid mån om att utföra arbetsuppgifter med stor noggrannhet och hög kvalitét? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mentice räkning en IT-Support Engineer. Mentice är ett globalt företag som är ledande i skapandet av en ny och växande marknad för utbildning inom det medicintekniska området. Deras produktutbud innefattar högteknologiska operationssimulatorer. Simulering som kan användas för att utbilda läkare gällande operationer och medicinska instrument.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mentice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mentice. Mentice intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som IT-Support Engineer innefattar en bred roll där du kommer sköta all typ av support på kontoret. Du kommer att ansvara för installation och support på system, nätverk, datorer, program, skrivare och teknik i konferensrum. Vidare innebär tjänsten att stödja de interna medarbetarna i deras dagliga arbete när de kommer till konton och arbetsstationer osv. Då Mentice är ett internationellt företag kan det förekomma support till medarbetare utanför Sveriges gränser. På kontoret i centrala Göteborg kommer du arbeta med ett kompetent gäng med cirka 35 kollegor. Du kommer att få introduktion till arbetet av en senior kollega.

I tjänsten ingår även arbetsuppgifter som tex:
 • Testköra mjukvara
 • Utföra felsökningar
 • Inköpsansvarig för en viss del av tekniken så som mobiler och datorer
 • Installation av programvara
 • Utföra backup rutiner
 • Övervaka servermiljön för Windows- och Linux
 • Övervaka nätverksinfrastrukturen
Tjänsten passar dig som vill ha en tjänst med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Även att du trivs i ett självständigt arbete med mycket eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har relevant IT-utbildning
 • Har 1-3 års erfarenhet från liknande roll
 • Behärskar svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift då det krävs för intern kommunikation
Som person är du strukturerad, noggrann och självständig. Du trivs i en organisation där du får använda din problemlösande förmåga och arbeta med många olika arbetsuppgifter. Då din roll innebär många kontaktytor är du social och lägger stor vikt vid samarbetet med dina kollegor. Du ser dig själv som en lagspelare som gärna ställer upp för övriga medarbetare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Mentice är ett företag som är världsledande inom medicinsk simulering och erbjuder realistisk träning i en riskfri miljö. På deras patientsimulatorer kan läkare träna enskilt eller i grupp på svåra moment, nya tekniker eller nya procedurer. Mentice är ett globalt företag med större kontor i Göteborg och Chicago, och deras simulatorer har installerats på mer än 600 platser över hela världen.