IT-support - servicetekniker till first line

TNG Group AB · Data & IT · 9 nov

Om jobbet

Vill du jobba med IT och hjälpa kunder och användare med tekniska problem? Då kan du vara vår servicetekniker inom IT-Support för uppdrag i Göteborg!

Som servicetekniker inom IT Support har du en viktig roll hos våra kunder. Du kommer att ge teknisk support via telefon och mail till olika kunder/användare, ibland förekommer även support on-site. Vi söker därför dig som vill jobba inom området för kommande uppdrag i Göteborg med omnejd!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker inom IT-Support och konsult via TNG IT Digital får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG IT Digital kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som servicetekniker inom IT-support kan variera beroende på uppdrag, men bland annat kan du få arbeta med:
  • Registrering av nya användare i Active Directory
  • Behörighetsadministration
  • Felsökning i Windows OS och Microsoft Office
  • Lösa enklare nätverksproblem
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Inom IT-support har du en viktig roll hos våra kundföretag. Du kommer att ta emot ärenden av olika karaktär och komplexitet via telefon, mail och ärendehanteringssystem och din uppgift blir att utreda och lösa dem. Du kommer främst arbeta inom first line support men ibland förekommer även support on-site och i second line.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst ett par månaders erfarenhet från teknisk support inom IT, exempelvis helpdesk eller servicedesk och gärna över telefon och mail.

Du har kunskaper inom:
  • Hårdvara och mjukvara generellt
  • Windows OS
  • Microsoft Office
  • Svenska och engelska, både i tal och skrift, för effektiv kommunikation med användarna.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory, Exchange eller Citrix samt utbildning inom IT.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara serviceminded, då du behöver kunna hantera användare med olika stora IT-kunskaper, och ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.

Då uppdragen ofta ska tillsättas mer eller mindre omgående söker vi främst dig som är tillgänglig med kort varsel.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.