IT-specialist/Third line support till fordonsutvecklare

Framtiden · Data & IT · 21 nov

Om jobbet

Har du 3-5 års erfarenhet av third line support? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Just nu finns chansen för dig att anta utmaningen som IT-specialist hos ett företag i teknikens framkant.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-specialist hos vårt kundföretag kommer du att ha en händelserik roll i en dynamisk miljö. Du kommer främst att arbeta med Microsoft klienter och agera kontakt mellan leverantör och slutanvändare. I rollen som IT-specialist kommer du även att hantera third line cases samt delta i migreringsprojekt.

Du kommer att bli del av ett mycket kompetent team med IT-specialister och arbeta på en avdelning som ser till att ligga i framkant när det kommer till ny teknik.

Din profil

För tjänsten om IT-specialist söker vi dig som har mellan tre till fem års erfarenhet av third line support. Vi ser det som nödvändigt att du har god erfarenhet av klientadministration, Active Directory och SCCM. Eftersom du kommer att arbeta i ett internationellt företag behöver du kunna kommunicera på engelska.
Vi ser det som meriterande ifall du har erfarenhet av Citrix samt om du pratar svenska eller kinesiska.

Vi ser det som nödvändigt att du kompetens inom nedanstående områden:
  • Arbetat som second eller third line support i 3-5 år
  • Klientadministration, med fördel Windowsklienter
  • Active Directory
  • SCCM
  • Engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du dessutom har kompetens inom följande områden:
  • Svenska
  • Kinesiska
  • Citrix
Vi förväntar oss att du är en ansvarstagande och självgående person. Du har ett naturligt eget driv och tar för dig i ditt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du är en social person som trivs i en miljö med hög kompetens och högt i tak.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-D-segmentet.
Mer om information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.