IT-säljare inom CRM-system

Framtiden · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Har du ett intresse för affärssystem och kundrelationer? Vill du arbeta med försäljning av CRM-system och kundvård? För kunds räkning söker vi nu dig som vill bli en del av ett växande företag där du är med och påverkar utvecklingen och själv har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säljare hos vår kund kommer du tillsammans med företagets VD, som idag sköter försäljningen, forma tjänsten. Du kommer inledningsvis få en upplärningsperiod under cirka två månader där du lär dig vår kunds system och arbetssätt för att komma in i rollen och företaget så bra som möjligt.

I rollen som IT-säljare arbetar du med att sälja CRM-system och dess moduler till både större och mindre kunder. Varje försäljningsprocess blir som ditt egna projekt som du ansvarar över, för att sedan lämna över till tekniska konsulter som integrerar CRM-systemet hos kunderna. Detta är en varierande och rolig roll med arbetsuppgifter som till exempel:
 • Prospektering och mötesbokning.
 • Kundmöten hos kunder i varierande storlek och branscher.
 • Både korta och långa säljprocesser.
 • Demovisning av CRM-system för kunder.
 • Kundanpassningar av CRM-system.
 • Marknadsbearbetning i form av till exempel sociala medier och marknadsaktiviteter.
 • Uppföljningar med kunder och merförsäljning.
 • Resor inom Sverige.
Detta är en stor möjlighet för dig som är intresserad av försäljning och marknadsföring och som vill vara med på vår kunds resa framåt.

Din profil

Är du vår kunds nästa IT-säljare?

För att vara aktuell ser vi att du:
 • Är ansvarstagande och vill utvecklas inom försäljning och marknadsföring.
 • Kommunicerar flytande på svenska.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du:
 • Har någon form av utbildning inom relevant område.
 • Har arbetslivserfarenhet av försäljning.
 • Har arbetat i CRM-system tidigare.
 • Har ett intresse för marknadsföring.
För denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och då ser vi gärna att du har ett stort driv och vilja av att komma framåt. Du är inte rädd för att fråga och lära dig nya saker och du trivs med att ha kundkontakt. Du är ansvarstagande och initiativrik samt ser det som en möjlighet att driva mindre försäljningsmöjligheter för att se potentialen i det större.

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Vår kund har lång erfarenhet av CRM-system och kundvård och är i dagsläget placerade i Göteborg och Stockholm. De arbetar både med stora och små kunder där de är med och driver och utvecklar deras kunders system där information om sälj, kundservice och marknad hanteras. Vår kund arbetar också med analys av detta i form av Business Intelligence (BI).

Detta är ett mindre bolag i stor tillväxtfas där du som IT-säljare erbjuds stor frihet och många utvecklingsmöjligheter. Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.