IT Operations Consultant

Om jobbet

Centric söker nu en IT Operations Consultant till en av våra kunder i Göteborg.

Tjänsten innebär initialt en anställning hos Centric för att sedan övergå till en anställning direkt hos kunden.
Till kundens kontor i Göteborg söker vi nu en konsult inom området Windows infrastruktur och nätverk. Du kommer vara tekniskt ansvarig och utveckla bolagets drift- och avtalskunder. I vardagen ingår också support och problemlösning, men även projekt- och förbättringsarbete. Du kommer möta flera kunder i form av både beställare och användare och behöver kunna agera både affärsmässigt och vara serviceminded.

Du har möjlighet att planera ditt arbete självständigt utifrån våra kunders behov, belastningen i gruppen och i samarbete med centrala funktioner såsom servicedesk. Att hålla en teknisk dokumentation uppdaterad är en självklarhet för dig.

Din profil
Du har erfarenhet som IT-konsult och har minst 3 års erfarenhet från IT-branschen. Du har en bred teknisk bakgrund inom Microsoft infrastruktur och mycket goda kunskaper inom följande områden:
  • Microsoft Windows Server
  • AD
  • Exchange
  • Backup
  • Brandväggar
  • Switchar och trådlösa nätverk
  • Relevant eftergymnasial utbildning
Kunskaper inom andra områden så som andra Microsoftprodukter, Office 365, Citrix samt ITIL är meriterande, likaså relevanta certifieringar.

Som person har du lätt för att skapa nya relationer och gillar ett yrke med många olika kontaktytor. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska., självgående, driven, ansvarstagande och flexibel. Du har erfarenhet av att jobba i projektform och förståelse för dess metodik. Du trivs med att ha många bollar i luften och med ett arbete som har en tydlig koppling till affären.

För den här tjänsten är B-körkort och tillgång till bil ett krav.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Om kunden

Kunden erbjuder ett positivt arbetsklimat där man ständigt arbetar utifrån sina värderingar vars kultur uppmuntrar till teamwork och innovation. Här är det medarbetarna som skapar framgång. I din roll kommer du arbeta i ett team om flera driftkonsulter som stöttar varandra kompetensmässigt och mellan olika kunder. Du får du möjlighet att arbeta i en öppen och positiv organisation som uppmuntrar dig att utveckla dina kompetenser och ständigt förbättra ditt arbete. I takt med att bolaget växer får du också en unik möjlighet att vara med om att växa och utvecklas tillsammans med övriga kollegor och kunder i IT-organisationen.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, Operations, drift, IT-drift, driftkonsult, drifttekniker, konsult, consultant, data, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?