IT-konsult inom SharePoint till Findwise

Om jobbet

Centric söker för Findwises räkning en erfaren konsult inom SharePoint för uppdrag i Göteborg.
Vill du bli Findwise nästa expert? Du har arbetat några år med SharePoint och känner att sök är ett intressant område där du vill utvecklas mer. Hos Findwise får du möjligheten att utvecklas till en expert på sökteknologi.

Din profil
Det som är viktigt är att du vill fortsätta lära dig ny teknik, samarbeta med dina kollegor och både inhämta ny kunskap från dina kollegor men också sprida dina erfarenheter hemma på kontoret. Du har lätt att lära dig nya saker, tycker om att ta initiativ och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom mjukvara. Det är extra spännande om du är intresserad av machine learning eller andra söknära teknologier.

Vi kan erbjuda dig
Findwise är ett fullservicehus inom sök och informationsförsörjning. De har gjort över 1000 sökprojekt sedan starten 2005, och arbetar med både open source och kommersiella produkter. Findwise har roller inom allt från informationshantering, projektledare, experter inom krav, användbarhet samt tekniska specialister och utvecklare.

Findwise har sitt kontor på Ullevigatan i Göteborg och arbetar med kundprojekt i mindre team både ute hos kund och hemma på kontoret. Hos Findwise utvecklas du tillsammans med ditt team till en självständig expert. Seniora utvecklare får chansen att vidareutvecklas antingen som systemarkitekter, projektledare eller inom något annat specialistområde.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, sharepoint, sharepointutvecklare, sharepoint-utvecklare, utveckling, sharepointkonsult, sharepoint-konsult, konsult, consultant, data, developer, Findwise, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?