IT-drifttekniker

TimeEdit · Data & IT · 5 mars

Om jobbet

IT-drifttekniker
Göteborg

Om oss

TimeEdit är marknadens mest kraftfulla schemaläggningssystem. Våra tjänster berör dagligen hundratusentals människor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och
Tyskland.

Vi befinner oss mitt i en fas av expansion och nytänkande.
Vi bygger om våra applikationer från grunden och flyttar våra tjänster till webben.

Vad vi erbjuder
Hos TimeEdit får du en spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter och en konkurrenskraftig lön. Med endast ett tjugotal medarbetare har alla möjlighet att göra skillnad. Vi tror att innovation är nyckeln till vår expansion och har därför avsatt hacktid varje vecka för våra utvecklare. Som anställd får du dessutom bra förmåner som t ex personlig utbildningsbudget och friskvårdsbidrag.

Vad vi vill

Vi arbetar nu med att förbereda systemet för att driftas i en virtualiserad miljö. Syftet är att i högre grad kunna automatisera driften och öka vår flexibilitet med avseende på exempelvis processorkraft och lagring. I dagsläget äger vi dock egen hårdvara, och det är självklart ett känsligt projekt att göra övergången utan att våra kunder drabbas negativt. Även de separata databasservrarna ska virtualiseras vilket på sikt ger oss större möjligheter att bygga skalbara och pålitliga databaskluster.

Parallellt med detta håller vi även på att utveckla ett mer generellt DevOps-tänk, där utveckling och drift arbetar tillsammans och där vår vision är ett helt automatiserat flöde från commit till driftsättning.

Vem vi söker
Du är en social person som gärna arbetar i grupp och hjälper till där behov finns. Du är van vid att arbeta och bygga lösningar i GNU/Linux och UNIX. Programmeringskunskaper i skriptspråk, gärna Python, är en viktig del av arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av PaaS/IaaS. Du har en teknisk högskoleutbildning/yrkesutbildning inom datateknik eller motsvarande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Vi ser gärna att du har kunskaper inom flera av dessa områden:
  • Platform/Infrastructureas a Service (t.ex. Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Digital Ocean eller Microsoft Azure)
  • Goda kunskaper i programmering, allra helst Python
  • Erfarenhet av versionshantering (helst Git)
  • Vana av SQL-databaser
  • Nätverkskommunikation
Kontakt

För frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredrik Torstensson på fredrik@timeedit.se. Vänligen skicka inte ansökan via e-post använd länken enligt nedan.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

TimeEdit AB är ett svenskt
produktföretag som utvecklar resursboknings- och schemaläggningsprogram.
TimeEdit är marknadsledande inom universitets- och högskolesektorn i Sverige och Norge. Över 600.000 personer berörs dagligen av de bokningar som TimeEdit hanterar. Vi är stationerade i
Göteborg med ett tjugotal medarbetare. TimeEdits grundfilosofi sedan
1992 är att utveckla moderna, lättanvända administrativa system för branscher med komplexa planeringsbehov.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.