Internationell medicinteknisksäljare till värdsledande Cellink!

Temp-team · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos Cellink kommer du att få resa över hela världen och sälja företagets 3D-bioskrivare Biobläck och förbrukningsvaror till universitet och ledande forskningsinstitut. Du kommer att aktivt bearbeta nya kunder och bygga din egen kundportfölj genom att i huvudsak delta i mässor och kongresser.

Du erbjuds en roll i ett spännande företag där din karriär inom försäljningsområdet sätts i fokus. För att skapa bästa förutsättningar att lyckas i din roll kommer du löpande få stöd och utbildning av kompetenta och drivna kollegor.

Detta är en direkt rekrytering till Cellink med tillträde så snart som möjligt.
Lön: Fast lön + Provision

Kvalifikationer

Den ideala kandidaten har:
  • läst på universitetet inom biologi/kemi eller närliggande natur/teknisk utbildning
  • teknisk förståelse och kunskap att arbeta inom eller runt labbmiljö
  • mycket goda kunskaper i engelska, då du i huvudsak kommer arbeta med internationella kontakter
Som person är du utåtriktad, en duktig kommunikatör och har förmågan att hitta lösningar på utmaningar du ställs inför. Du brinner för försäljning och innovativa produkter/ny teknik.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Cellink har i denna rekrytering valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Calle Odén, 0708-582374.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Är du säljare och vill du vara med på Cellinks fortsatta expansion i världen? Då kan detta vara jobbet för dig!

Cellink är ett innovativt biotekniskt företag med bas i Göteborg. Företaget är först på marknaden inom "bioink" och visionen är att skapa förutsättningar för att kunna printa levande mänsklig vävnad och organ. Cellink är vinnare av årets start-up företag och introducerades under hösten på Nasdaq First North. www.cellink.com