Installationsledare El/Tele

NCC · Teknik & Ingenjör · 2 jan

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Teknik och Hållbarhet är en stab inom NCC Buildings Sweden med specialisttjänster inom teknisk och hållbarhet såsom rådgivning och projektering. Enheten fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Våra specialistområden är teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. För att lyckas med alla spännande utmaningar vi har framför oss söker vi nu en installationsledare EL till Göteborg.

Här är dina nya utmaningar
Vi söker erfaren Installationsledare med bakgrund inom El/Tele och som har förmåga att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till produktionsstart samt i avslutningsskedet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl.a. att i uppdrag ansvara för att ta fram tekniska kravspecifikationer, inklusive införande av system/komponenter/produkter och se till att de följs under upphandling och produktion. Du kommer även i uppdrag att vara ansvarig för att leda och styra medarbetare, konsulter och installationsunderentreprenörer mot fastställda mål samt styra mot överenskommen budget för installationerna.

Arbetet bedrivs genom samverkan mellan de olika teknikkompetenserna inom Teknik och Hållbarhet och i nära samarbete med olika kunder inom NCC-koncernen. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har:
Vi söker dig som har arbetat flera år som installationsledare-, uppdragledare och/eller projektledare. Du har med fördel erfarenhet av arbete med eller ”mot” en entreprenör. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning på EL/Tele Installationer alternativt innehar annan utbildning som kan ses som motsvarande. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du gillar att jobba självständigt och i grupp. Självklart brinner du för byggbranschens utveckling inom BIM och virtuellt byggande. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig i tal och skrift och vara en god kommunikatör.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med placering på NCCs kontor i Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Kontakta gärna Ledande specialist Mats Albinsson på tfn: 031-771 51 77 eller HR-Specialist Rekrytering Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-01-02.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.