Innesäljare till Söderberg & Haak

Om jobbet

Söderberg & Haak grundades 1866 och är i dag den ledande privata aktören inom svensk lantbruksmaskinhandel och sedan 2010 även aktiva inom entreprenadsidan. Söderberg& Haak är ett serviceföretag med uppgift att förse svenska lantbrukare och entreprenörer med teknik och support som gagnar slutkundernas effektivitet och lönsamhet. Försäljning, service och reservdelsförsörjning sker dels via privata, fristående återförsäljare och dels från egna dotterbolag drivna av lokala entreprenörer från Ystad i söder till Råneå i norr, totalt närmre 40 driftsställen.

Poolia rekryterar nu en innesäljare med erfarenhet från jordbruk till Söderberg & Haaks växande verksamhet i Veddige i Norra Halland. För rätt person finns möjlighet att arbeta 50-100 % beroende på önskemål. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du att sköta mycket service mot kunder via telefon, mail och över disk rörande reservdelar hos verksamheten i Veddige. Du kommer att ge support i reklamationshantering av material inom garanti. Tjänsten innebär även hantering, kontroll och dokumentation av garantikomponenter. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå av:
  • Reservdelsförsäljning över disk
  • Administrera och kontrollera garantidelar
  • Fakturering
  • Orderläggning/Beställning av reservdelar
  • Kontrollera att återförsäljarstandards följs och ge support i detta
  • Dokumentera ärenden i avsedda system
Det är ett tight team som arbetar tillsammans för att uppfylla bästa service mot kunderna och det är därför viktigt att du är flexibel och villig att hjälpa till där det behövs.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med viss administrativ vana och som har kunskap och intresse för jordbruksmaskiner. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av reservdelshantering och kunskap/förståelse för garantihantering. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta brett med administration och viktigt med goda system/datorkunskaper.

Som person är du flexibel, proaktiv och har god förmåga att organisera dina arbetsuppgifter självständigt. Du har stort servicetänk och trivs med att hjälpa andra både administrativt samt rådgörande. Då det är ett tajt team som är beroende av varandra är det viktigt att du är ansvarsfull, lojal och motiveras av att samarbeta med andra. Goda kunskaper i Svenska och Engelska språket i tal och skrift är nödvändigt för denna tjänst.

Förmåner

Söderberg & Haak erbjuder...
Möjligheten att arbeta med högteknologiska världskända märken som Deutz-Fahr, Komatsu, Krone och Amazone.
Personlig såväl som professionell utveckling i en ung organisation där du kan påverka
Flexibelt och omväxlande arbete
Omfattande personalvård
Stark, seriös och humanistisk arbetsgivare
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.