Innesäljare till Folkspel i Sverige AB

Om jobbet

Folkspel söker innesäljare som vill göra skillnad för föreningslivet!

Folkspel i Sverige AB
ägs till 100 % av folkrörelserna, via 70 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 95 anställda med en årsomsättning på drygt 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Genom åren har Folkspels produkter genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.folkspel.seVad innebär jobbet?

Som Innesäljare hos oss kommer du att ta emot inkommande samtal samt ringa upp kunder som vill säga upp sin prenumeration av produkterna Bingolotto och Sverigelotten. Ditt uppdrag blir då att få kunderna att behålla sina köpta lotter och hjälpa dem att förstå värdet i våra produkter.

Våra prenumerationskunder är viktiga kunder hos oss och du kommer därmed spela en stor roll i Folkspels framgång. Vi arbetar på ett relationsskapande sätt där förmågan att lyssna och möta kunden på kundens nivå är av stor vikt. Du blir en del av vår säljorganisation där vi har högt uppsatta försäljningsmål och där vi löpande arbetar med att stärka kvaliteten och att ligga i framkant.

Resultatet blir att vi hjälper föreningar och lag runtom i Sverige att stärka sin ekonomi genom Folkspels produkter. Att jobba hos oss innebär att du får möjlighet att göra nytta på riktigt!

Arbetstider:

Heltid. Schemalagd arbetstid mellan: 09.00-21.00 samt vissa söndagar.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att nå uppsatta mål med en utmärkt förmåga att övertyga andra människor. Du har jobbat i en sälj- alternativt servicefunktion tidigare och har minst gymnasiekompetens.

Som person är du fokuserad, lösningsorienterad och van vid att arbeta självständigt för att nå uppsatta mål. För att trivas hos oss är du en person som tar ansvar och har ett stort engagemang i det du gör. Vi uppmuntrar kreativitet och effektivitet.

Du har goda kunskaper i MS Office samt talar och skriver svenska flytande.

Detta erbjuder vi:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Mölndal där vi sitter i öppna och fräscha lokaler. Hela vår arbetsplats genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi har goda personalförmåner, kollektivavtal och tillämpar en hög andel fast lön plus provision.

Sista ansökningsdag 11 december 2016.

Intervjuer för tjänsten sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta Säljledare Bethel Tamirat 031-345 90 79 eller 0730-840 061. Övriga frågor: HR-chef Carina Almquist 031-345 90 13.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget