Innesäljare till Factoringgruppen i Göteborg

Om jobbet

Factoringgruppen startade 2007 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom Factoring i Sverige. När vi startade Factoringgruppen såg vi värdet av ett personligt och trevligt bemötande i en bransch som dominerades av stora factoringföretag med indrivarmentalitet. Skillnaden gentemot våra konkurrenter är att vi har vår bakgrund inom servicesektorn, inte i finansbranschen. Vi tänker annorlunda och är uppstickaren på den svenska marknaden för factoringtjänster och fakturaköp.Vi erbjuder likviditet genom köp eller belåning av fakturor och vi arbetar med både nystartade småföretag och medelstora etablerade företag. Vi växer och söker nu tillsammans med Oddwork en Innesäljare till vårt kontor i Göteborg!

Om tjänsten som Innesäljare hos Factoringgruppen i Göteborg
Som Innesäljare hos Factoringgruppen blir du en viktig del i försäljningsorganisationen mot företag i Sverige. Du kommer att representera bolaget och vara ansvarig för att över telefon kontakta företagskunder i hela Sverige. Du kommer att presentera bolaget, hur ni arbetar med fakturaköp och se över kundens behov av förbättrad likviditet med målet att erbjuda kunden en så bra lösning som möjligt. Denna tjänst handlar om relationsbaserad försäljning med målet att föreslå lösningar som hjälper dina kunder till bättre lönsamhet och enklare företagsliv. Genom ditt ansvar som innesäljare i försäljningsorganisationen kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka hur företaget utvecklas framåt. Tillsammans med försäljningsansvarig och övriga säljare kommer du delta i strategifrågor kring hur försäljningsarbetet kan förbättras och effektiviseras.

Vi söker dig som...
... har ett brinnande intresse för att skapa affärsmöjligheter och motiveras av höga målsättningar och goda resultat. Du är driven, nyfiken, social, ansvarstagande och trivs med att löpande överträffa kundens förväntningar på god service. Du har en god grundförståelse för ekonomi för att snabbt kunna sätta dig in i dina kunders verksamhet och behov. Du talar och skriver svenska, och gärna engelska, obehindrat. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom någon idrott med en stark tävlingsinstinkt! Tack vare dina ambitioner att utvecklas och nå dina mål trivs du i att arbeta hårt och samtidigt ha roligt på jobbet. Du ser utvecklingspotential i dig själv och är redo att satsa för att nå dina mål!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att bli anställd direkt hos Factoringgruppen.

Vad Factoringgruppen erbjuder dig
Du erbjuds en tjänst i ett expansivt bolag med en öppen, ärlig och familjär företagskultur med korta beslutsvägar. Då bolagets satsar på kompetensutveckling för sina anställda kommer du att gå löpande utbildningar såväl internt som externt inom försäljning och affärsutveckling. Lönen består av en grundlön samt en rörlig provisionsdel. Du arbetar måndag till torsdag 08:00-17:00, fredag 08:00 - 16:00 och erbjuds fem veckors semester. Du kan läsa mer om Factoringgruppen här!

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Göteborg

LÖN: Grundlön + rörlig ersättning

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-28

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV direkt då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget