Innesäljare som vill påbörja sin karriär

Om jobbet

Vi vågar satsa på dig och din utveckling långsiktigt!

Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Vi har idag huvudkontor i Göteborg samt kontor i Halmstad.

För att möta en fortsatt ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster så söker vi nu 3-4 blivande stjärnsäljare till vårt Göteborgskontor som vågar anta utmaningen och ta nästa kliv i sin karriär.

Vi söker dig som alltid har sett dig själv som en riktig vinnarskalle, som sätter stora krav på din egen prestation och som verkligen gillar att tjäna mycket pengar. Låter detta som du?

Läs då vidare och ta första steget mot att förverkliga din dröm.

Vi anser att det är vårt jobb att se till att våra anställda ska ha rätt förutsättningar och rätt utbildning för att lyckas. Vi har därför utvecklat en väldigt framgångsrik försäljningsskola vi låter alla våra anställda genomgå. Därför spelar dina föregående erfarenheter eller arbeten ingen roll för oss. Vi tror att människors brinnande engagemang och driv för sin egen utveckling räcker väldigt långt.

Vi är idag på Göteborgskontoret ca 15 säljare som tror att ju roligare man har på jobbet, desto roligare blir det att leverera resultat långt över förväntan. Vi ser därför till att det alltid händer något på kontoret, det är inget ovanligt att vi ofta har tävlingar igång på kontoret med riktigt fina priser. Det är inte heller något ovanligt att vi åker iväg på resor.

Vi erbjuder dig helt enkelt
  • En unik karriärs möjlighet att få en raketstart in i försäljningsbranschen med några utav branschen bästa förutsättningar.
  • Fast lön, bonusar samt provision utan tak
  • En dynamisk och väldigt kul arbetsplats där vi ser till att alla trivs.
  • Betald utbildning i både produktkunskap och försäljningsteknik som sträcker sig över 6 månaders tid.
  • Kontinuerlig coachning av kompetenta chefer med sammanlagt över 45 års erfarenhet i branschen.
Med andra ord, vi är villiga och vågar satsa på dig, din utveckling och din framgång.

Vågar du ta första steget in i ditt nya liv, skicka i så fall ett mail med ditt cv och ett kort personligt brev till jimmy.sandgren@parvus.nu
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Mejla eller ring Jimmy Sandgren, 0762733569

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Parvus är ett svenskägt dotterbolag inom Sson koncernen. Parvus har sedan starten byggt upp en gedigen kundbas på över 20000 aktiva kunder. Vi finns representerade över hela landet och har inga geografiska hinder för vart nästa leverans skall gå. Vi finns idag belägna på de två orterna Göteborg och Helsingborg. Vi är idag ca 30 medarbetar mellan de 2 kontoren, där majoriteten är inne och utesäljare.

Bolagets uppgift är att täcka och tillgodose det totala behovet av förbrukningsartiklar till företag, kommun och landsting. Våra produkter skall skapa en enklare vardag och förbättra våra kunders lönsamhet. Genom att sätta kunden i fokus, agera professionellt och leverera hög kvalité inom service och varje enskild produkt säkerställer vi vägen till vår och våra kunders framgång. Vi ser kontinuerligt över vårt sortiment för att kunna anpassa oss efter våra kunders behov och önskemål.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var