Innesäljare

Om jobbet

Veterankraft är ett bemanningsföretag för yrkesskickliga och motiverade personer med erfarenhet från ett långt yrkesliv! Företaget har idag ca 30 kontor i hela Sverige och arbetar mot både privatkunder och företags kunder. Vi arbetar med en anpassad bemanningslösning helt efter dina behov. Du får ett personligt engagemang med ett lokalt nätverk för bemanning av såväl enkla som avancerade tjänster! Du får en flexibel lösning som passar just dig!

Vi expanderar och söker nu en

Innesäljare i Göteborg

Din roll som innesäljare innebär att du bokar inkommande uppdrag från privatpersoner, informerar kring rot-och rutavdrag, priser osv. Du kommer att ha ett nära samarbete med bemanningsansvarig säljare som sedan placerar rätt veteran för aktuellt uppdrag. Du kommer att ringa tidigare kunder samt göra uppföljningar.

Din profil
  • Du gillar att prata och ge god service i telefon.
  • Du har ett säljande och trevligt sätt
  • Tycker om att jobba med människor
  • Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
Det är viktigt att du är strukturerad, organiserad och systematisk i ditt sätt att arbeta, samt att du gillar både administration och vara delaktig i försäljningen. Du är ansvarsfull, har ett egendriv och är lösningsbenägen. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från kund- och orderadministration. Vi förutsätter att du har god datavana och erfarenhet från att arbeta i affärssystem.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med trevliga kollegor på vårt kontor i Göteborg.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på tel 031-7045171.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!