Inköpare till starkt växande byggföretag

Om jobbet

Är du en person som trivs i en roll där du får stora möjligheter att påverka din arbetssituation? RA Bygg söker nu sin första renodlade inköpare som ska ansvara för centralt inköp av material till byggprojekt och kontor. Som första inköpare på företaget får du möjlighet till en utvecklande och inspirerande vardag med goda möjligheter till inflytande. Ta chansen redan idag och bli del av RA Byggs stora tillväxtresa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RA Byggs räkning en inköpare. Behovet grundas i att RA Bygg i dagsläget befinner sig i en stark expansiv fas och behov av utökning av personalstyrkan finns. I dagsläget har RA Bygg sina lokaler vid Krokslätt i Mölndal men flyttar till helt nybyggda lokaler i Åby under 2017. På RA Bygg blir du den första renodlade inköparen och får därmed stort inflytande i rollens utveckling framöver. Du kommer inledningsvis arbeta tätt med kalkyleringsavdelningen som i dagsläget ansvarar för inköp.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RA Byggs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RA Bygg.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du i huvudsak ansvara för inköp av material till aktuella projekt samt för centrala inköp av exempelvis kontorsmaterial. Vid inköp av material till aktuella byggprojekt ingår det i ditt ansvarsområde som inköpare att delta vid startmöten. Utifrån det aktuella projektets omfattning tar du därefter kontakt med underentreprenörer och leverantörer för att begära in anbud. Genom processens gång har du även tät kontakt med arbetschefen på det aktuella projektet för att följa upp leveranser och materialåtgång. I ditt ansvarsområde ingår även att se över mallar och avtal för exempelvis inköp. Då inköpsfunktionen på RA Bygg i dagsläget håller på att renodlas får du en betydande funktion i arbetsrollens utveckling framöver.

Under en vanlig arbetsdag kommer du till exempel att:
 • Delta vid startmöten för projekt
 • Utifrån behov av material kontakta relevanta underentreprenörer och leverantörer
 • Se över anbud och förhandla om priser
 • Ha tät kontakt med arbetschefer för att följa upp och eventuellt komplettera inköp
 • Se över mallar och avtal för inköp
Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarsfull roll. Då RA Bygg befinner sig i en stark utvecklingsfas är du samtidigt öppen för förändring och förstår betydelsen samt potentialen i att renodla inköpsfunktionen av material. Tjänsten passar även dig som i trivs i en roll med många olika kontaktytor. För rätt person finns möjlighet att få ansvara för utveckling av internationella relationer till leverantörer. Tjänsten inleds med introduktion på cirka tre veckor där du kombinerar upplärning på kontor med besök på projekt.

Vi söker dig som
 • Har gymnasieutbildning, examen från yrkeshögskola eller är högskoleingenjör inom relevant område
 • Har upp till fem års erfarenhet av inköp
 • Talar och skriver på svenska samt engelska obehindrat för att kunna hantera administrationen och kontakten med entreprenörer samt leverantörer
 • Har körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp specifikt inom bygg eller industri och har grundläggande kunskap om byggrelaterade termer.

Som person trivs du med att sätta upp utmanande mål för ditt eget arbete och arbetar därefter fokuserat för att uppnå dessa. Du tar även stort ansvar i det du gör och trivs samtidigt med att själv strukturera upp ditt eget arbete. Kopplat till inköpsprocessen agerar du lyhört på affärsmöjligheter och förstår hur det ekonomiska resultatet påverkas av olika aktiviteter. Som en del i detta arbetar du bra med andra människor och har inga problem med att knyta nya kontakter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Direktrekrytering heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse med RA Bygg
 • Placering: Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Armin Rizvanovic 031 339 7306
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som grundades 1992 och som i dagsläget verkar i Västsverige. Med flera spännande projekt på gång inom Storgöteborg befinner sig nu företaget i en stark tillväxtfas och fokuserar främst på byggnation och ombyggnation av industribyggnader, gemensamhetslokaler samt bostäder. Exempel på kunder är bland annat Göteborgs kommun, Swedavia samt Chalmers Studentbostäder. Klicka dig gärna in på RA Byggs hemsida och läs mer.