Inköpare till fordonsindustrin

Lernia · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill utvecklas som inköpare i en internationell miljö inom fordonsindustrin. Tillsammans med vår kund vill vi erbjuda dig nästa utmaning, är du redo att ta chansen?

Vår kund utökar sitt team och söker en inköpare. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för Elektriska inköp och komponenter som touch-skärmar, appar, anslutningsmoduler, navigation och program. Rollen innefattar tät kontakt med leverantörer där du arbetar på ett relationsskapande sätt. Du trivs i möten med människor och arbetar gärna i tvärfunktionella team med många internationella kontakter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med leverantörer. Du har både intresse och erfarenhet utav att arbeta med Infotainment och anslutningsmoduler. Du har också goda kunskaper inom förhandlingsteknik. Vidare talar och skriver du engelska obehindrat. Är din inköpserfarenhet från fordonsindustrin ser vi det som mycket meriterande. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som inköpare hos vår kund har du sinne för affärer och älskar att bygga långsiktiga relationer med externa kontakter. Utöver det är du duktig på att hantera många parallella aktiviteter där du driver ditt eget dagliga arbete. Att arbeta på ett lösningsfokuserat och affärsmässigt sätt är något som du är van vid. Du arbetar också utifrån en målinriktad strategi, har hög integritet samtidigt som du har en stark vilja av att ingå i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskomelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Donika Sejdiu, 0722541161

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.