Inköpare av inventarier inom fordonsbranschen

Lernia · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I tjänsten som inköpare arbetar du i en global och strategisk miljö, där du även får goda erfarenheter av direkt inköp. Du kommer arbeta inom fordonsindustrin med särskilt ansvar för inköp av verktyg och maskiner. Dina arbetsuppgifter inkluderar förhandling och arbete med att formulera samt förstå avtal. Som inköpare är det mycket fokus på att skapa och underhålla leverantörskontakter i Sverige och utomlands som du ständigt utvärderar samt jämför i syfte att skapa de mest förmånliga avtalen.

Letar du efter en ny utmaning och motiveras du av en bred, komplex roll är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Förhandling
  • Val och säkerställande av leverantör
  • Avtalsarbete
  • Delta i utveckling av sourcingstrategier
  • Leda sourcing
Din bakgrund

För att klara rollen behövs en relevant högskoleutbildning, eller motsvarande erfarenhet. Du har även arbetat som inköpare med uppgifter som leverantörskontakter, avtalshantering och förhandling. Om dina erfarenheter kommer från fordonsindustrin är detta mycket fördelaktigt. Ett stort internationellt kontaktnät kräver att du är flytande i engelskt tal och skrift och du är slutligen en van användare av Excel.

Personliga egenskaper

Som inköpare är det viktigt att både vara insatt i produkterna, men även leverantörerna. Du har lätt att knyta nya kontakter och inger förtroende genom fackkompetens såväl som personkännedom. Rollen är komplex och kräver att du kan arbeta utifrån fastställda strategier, samtidigt som du är involverad i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Du kommer ha högt ställda kräv gällande kvalitet, ekonomi och flexibilitet som kräver en personlig integritet och god övergripande förståelse av situationen. Slutligen har du förmågan att ta personligt ansvar samtidigt som du arbetar mycket nära ditt team

Vi på Lernia erbjuder dig möjlighet att utvecklas i din roll som inköpare, där vi matchar din kompetens och personliga mål mot rätt arbetsplats. Ta chansen och sök redan idag, det här kan vara ditt drömjobb!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Donika Sejdiu, 0722541161

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.