Inköpare

Stena Stål AB · Ekonomi · 16 dec

Om jobbet

Stena Stål i Göteborg söker en INKÖPARE - med intresse av att göra affärer

Har du inköpserfarenhet och samtidigt drivs av att göra affärer, då kan det här vara tjänsten för dig!

Din nya roll
Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare på inköpsavdelningen arbeta med att optimera våra lager och utveckla samarbetet med våra leverantörer. Du kommer i huvudsak att arbeta med inköpsfrågor för handelsstål tillsammans med vår Produktchef men arbetar även tätt tillsammans med försäljningsorganisationen. Som Inköpare ska du säkerställa att inköpt material överensstämmer med kundens behov. Du har en hög servicenivå på beslutat lagersortiment vilket du upprätthåller med hög omsättningshastighet. Du tar även fram offerter och genomför inköp vid direktaffärer.

Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Göteborg och i rollen som Inköpare rapporterar du till Produktchef.

Vem vi söker
Vi söker dig som har inköpserfarenhet inom handel och distribution, gärna med erfarenhet inom stålbranschen eller annan grossistverksamhet. Vi ser gärna att du dessutom har säljerfarenhet och sinne för affärer. Du har minst eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, teknik eller försäljning. Vidare har du goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, driven och affärsorienterad samt innehar en kommersiell läggning. Du har en analytisk förmåga och är tekniskt lagd samtidigt som du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla vår inköpsavdelning och bli en del i vårt team i Göteborg? Tveka inte att söka tjänsten redan i dag. Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2016-12-16.

Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår Produktchef Per Henriksson, 010 - 445 30 54 alternativt HR avdelningen, Sandra Årestad Gabrielsson 010 - 445 22 24.

Du söker tjänsten under ansök.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Per Henriksson, 010 - 445 30 54

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget