HSB söker en fastighetsförvaltare/ teknisk konsult med start omgående!

Om jobbet

Söker du ditt första eller andra arbete inom fastighetsförvaltning/ teknisk rådgivning? Har du dessutom en bakgrund inom bygg, installation, förvaltning och vill fortsätta att utvecklas inom branschen. Vår kund söker nu en fastighetsförvaltare/ teknisk konsult med start omgående för ett 3 månaders uppdrag. Sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för HSB Mölndals räkning en teknisk konsult/ förvaltare i tre månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HSB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos HSB.

Arbetsuppgifter

Som teknisk konsult/ förvaltare är ditt ansvar att bistå vår avdelning Fastighetsutveckling med avlastning. Förvaltarens roll i HSB Mölndal är att utveckla våra bostadsområden både på uppdrag åt bostadsrättsföreningar och i våra egna fastigheter. Förvaltaren har ett helhetsgrepp när det gäller den tekniska förvaltningen och samverkar med bostadsrättshavare och lokala styrelser i våra bostadsområden. Som förvaltare bedömer du utvecklings och underhållsbehov och arbetar fram beslutsunderlag till de lokala styrelserna. Du arbetar fram förfrågningsunderlag, upphandlar och styr entreprenörer. Du driver mindre ombyggnadsprojekt

Du kommer till exempel utföra:
 • Upphandling av mindre byggnadsarbeten
 • Bistå fastighetsutvecklingsavdelningen med tekniska utredningar
 • Uppföljning av diverse avtal och göra besiktningar
 • Upprätta Förvaltningsplaner och bygga upp en struktur kring dessa
 • Skadereglering vid vattenskador och hantering av det försäkringsmässigt
 • Hjälpa till med administration kopplat till uppdraget
 • Bistå med rådgivning till våra kunder
Tjänsten passar dig som har en bakgrund inom bygg/ eller liknande tjänster. Som person stimuleras du av att arbeta inom ett mindre företag där du får vara med och driva hela verksamhetens utveckling. Samtidigt har du inom HSB tillgång till den stora organisationens nätverk och kompetens.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk bakgrund av något slag, kanske installation, bygg, teknik eller entreprenad
 • Är serviceinriktad och har en känsla för gott kundbemötande
 • Körkort B samt tillgång till egen bil är önskvärt
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i en liknande roll sedan tidigare
 • Tidigare arbetat som fastighetsförvaltare
Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Du sätter alltid kunden i fokus och har erfarenhet av att arbeta i serviceroller sedan tidigare. Du är vidare en ren lagspelare med pedagogisk förmåga som kan förklara fastighetstekniska resonemang på ett enkelt sätt. Du stimuleras avslutningsvis av att bygga förtroendefulla kundkontaktakter och att skapa nöjda kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

HSB