HR-specialist

Göteborg · HR & Personal · 3 nov

Om jobbet

Vi är en arbetsplats med både bred och djup kompetens, alltid med kundens fokus som utgångspunkt i arbetet. Utmärkande för oss är ett öppet klimat där vi samarbetar och hjälper varandra, vi har roligt på jobbet. Vi har identifierat våra framgångsfaktorer som HR-funktion där prestigelöshet, gott samarbete, flexibilitet och professionalitet är några av dessa. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling och variation inom arbetsområdet. Vi söker dig som är en driven och samarbetsinriktad lagkamrat. På vår avdelning är vi idag tio HR-specialister, en administratör och en hälsoutvecklare. Du kommer att arbeta med många olika HR-frågor genom stöd, coachning och uppföljning till våra chefer i verksamheterna både som en strategisk HR-partner samt i det dagliga arbetet med olika HR frågor. Du ansvarar särskilt för att leda och samordna förvaltningens strategiska kompetensförsörjningsarbete och är en del av avdelningens kompetensförsörjningsteam samt nätverk inom Göteborgs stad. Vi skapar förtroendefulla relationer och arbetet innebär att du självständigt måste kunna planera och prioritera ditt arbete i ett ofta högt tempo.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom personalområdet samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Som person är du både utåtriktad och lyhörd. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Mod, professionalitet och att du är drivande, proaktiv och kan påverka är viktiga egenskaper. För dig är det självklart att samarbeta med kollegor och andra aktörer både inom och utanför organisationen.

Urval kommer att påbörjas under ansökningstidens gång så skicka gärna in din ansökan tidigt. I rekryteringsprocessen vill vi ta tillvara de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra våra verksamheter. I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen. Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Ring Kristin Perem, 031-366 26 58

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadsdelens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.