HR Partner till If Skadeförsäkring

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för HR-processer och rekrytering? Ta då chansen att få arbeta med detta på ett av Nordens största försäkringsbolag. HR Sverige på If består av sju HR Partners, en arbetsrättsjurist samt enheten för HR-support. Avdelningen stöttar linjen i exempelvis rekrytering, rehabilitering, organisationsfrågor, performance improvements och andra generella HR-processer. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu ytterligare en HR Partner som kan stötta våra ledare i HR-frågor.

Arbetsuppgifter
I rollen som HR Partner arbetar du brett med verksamhetsnära frågor inom hela HR-området. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stödja och utveckla våra ledare för att de på bästa sätt ska kunna hjälpa sina medarbetare att lyckas. Du arbetar operativt tillsammans med ledare i alla förekommande delar av HR. Stort fokus kommer att ligga på rekrytering, men du arbetar även med exempelvis rehabilitering, ledarutveckling, lön och förmåner. Vidare säkerställer du att Ifs policies och riktlinjer samt lagar och avtal följs i alla HR-processer.

Placering är på vårt kontor i Göteborg, där du har två HR partnerkollegor och du rapporterar till Head of HR Operations för Sverige, som sitter i Stockholm.

Din profil
Vi tror att du som söker har en relevant akademisk utbildning inom HR. Du har också 2-3 års erfarenhet av rekrytering och dessutom gärna några års erfarenhet av att arbeta med andra uppgifter som ingår i en HR Partners roll. Som person har du hög integritet, ett stort kundfokus och ditt arbetssätt kännetecknas av struktur och proaktivitet. Då rollen innebär många kontaktytor är du en god kommunikatör med en förmåga att bygga relationer både internt och externt.

För att trivas i rollen som HR Partner är det viktigt att du har ett brinnande intresse för organisation och ledarskap. Du sätter ett stort värde i att skapa och förvalta relationer och är trygg i din professionella identitet och vågar ställa krav, följa upp och utmana. Du stimuleras av ett aktivt och problemlösande arbete med hög grad av självständighet och eget ansvar. Självklart delar du våra kärnvärden enkla att nå och förstå, nyskapande, engagerade och pålitliga.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 18 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Petersson 0709 - 29 03 91.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Viktoria Petersson, 0709 - 29 03 91

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var