HR-chef till Mechanum

Om jobbet

Mechanum Sverige AB söker en HR-chef som vill vara med att utveckla företaget som står inför en spännande framtid där målet är att öka vinsten och fördubbla omsättningen inom de närmaste åren. Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa verkstad, både i medarbetarnas och kundernas ögon.

Som HR-chef har du en nyckelroll i Mechanum och jobbar aktivt med att öka vår medarbetarentusiasm och attraktionskraftRollen är ny och innebär en möjlighet att få en stor påverkan på hela vårt HR-arbete. Som HR-chef är du ytterst ansvarig för att skapa en bra arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan utvecklas. Du stödjer verksamhetens behov och hjälper övriga delar av verksamheten att uppnå sina mål.

Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet, samverkan och förhandling med fackliga parter samt att våra HR-processer och stödsystem utvecklas. Du är stöd åt chefer i medarbetarutveckling, arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering, genomför årlig medarbetarundersökning och tillsammans med VD ansvarar du för utvecklingen av ledarskapet i bolaget. Till din hjälp har du en personaladministrativ resurs som rapporterar till dig och du samarbetar med företagshälsovård och arbetsgivarorganisation. Du jobbar nära både ekonomiavdelningen och de operativa cheferna.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Ledarskapet på Mechanum bygger på våra värderingar och präglas av en genuin tro på individens egna förmågor. Ledare hos oss coachar, uppmuntrar och utmanar sina medarbetare både som individer och i sina yrkesroller

Vi söker en modig och ambitiös HR-chef med bred kunskap inom HR-området, ett starkt eget ledarskap och en affärsmässighet. Din yrkeserfarenhet är troligen några år som HR-chef imedelstora bolag eller som HR-generalist/ HRBP i större företag. Du har god erfarenhet av att driva utvecklingsarbete ochhar arbetat i företag med operationell miljö och kollektivanställda medarbetare

Du har en stor potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll och lockas av möjligheten att bygga upp vårt HR-arbete. Det intresserar dig att hantera detaljfrågor såväl som att arbeta med övergripande strategiska frågeställningar tillsammans med VD. Som person har du ett starkt driv och en nyfikenhet och intresse att lära. Du är strukturerad, tydlig och inspirerande samt en god ambassadör för Mechanums värderingar

Delar du vår ledarvision och vill vara med på vår resa där vi tillsammans fortsätter att utveckla Mechanum till en fantastisk arbetsplats som har Sveriges bästa medarbetar- & serviceupplevelse?

Vi samarbetar med Maquire i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast den 5 december. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715140.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda service och reparationer till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 märken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. Vi har växt från 0 till 300 mkr i omsättning sedan starten och skall nu ta nästa steg. Läs mer om Mechanum och se filmerna med vår VD och våra medarbetare på www.mechanum.com så får du en bättre uppfattning om vilka vi är.