HR Business Partner

Lernia · Administration · 28 feb

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi en HR Business Partner för uppdrag hos vår kund. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner arbetar du självständigt i en stödjande roll med många kontaktytor, framför allt globalt. I stora drag innefattar tjänsten som HR Business Partner att du arbetar på en operativ nivå med att vägleda och stötta ledningsgrupper och chefer i HR-relaterade frågor för att se till att HR-arbetet följer de strategiskt uppsatta målen. Mer konkret innebär arbetet att bryta ner företagsstrategier till specifika handlingsplaner och processer och därefter säkerställa att de implementeras i organisationen. Exempel på övriga områden där du ska stötta chefer är: rekrytering, rehabilitering, lön- och belöningsprogram samt förändringsarbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom HR. För att passa för denna roll har du 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete i en internationell miljö. Du har i dina tidigare roller arbetat operationellt och trivs med det. Vidare brinner du för att stötta chefer och organisationer samt har god kunskap om svensk lagstiftning och arbetsrätt. Det är ett krav att du talar och skriver engelska och svenska flytande samt har goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet.

Personliga egenskaper

Du är en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa kontaktytor i organisationen. För att passa för rollen krävs att du har god tilltro till din egen förmåga och trivs med att arbeta självständigt. Du är analytisk, strukturerad och hittar snabbt lösningar till problem som kan uppstå.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722 54 17 52

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.