HR Administratör till vår globala fordonskund

Poolia HR · HR & Personal · 7 dec

Om jobbet

Nu söker vi en HR Administratör till vår globala kund inom fordonsindustrin för ett spännande konsultuppdrag. Uppdraget är tänkt att börja i december och pågå 2017-08-31 med stora möjligheter till förlänging. Urval och intervjuer kommer att ske löpande där uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett globalt team hos vår globala fordonskunds olika bolag och deras anställda med administrativa tjänster inom HR-området globalt. Mål är att ge den bästa servicen på ett effektivt sätt med våra administrativa HR-processer i hela världen. Du kommer att vara en del av vår driftiga administration team HR Services Sweden där uppdraget är att administrera och stötta chefer och medarbetare inom definierade områden, t.ex. Lön, HR rapportering, Lönerevision, Workforce Administration och Kontakt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Säkerställa att rätt lön betalas ut till rätt medarbetare vid rätt tidpunkt
  • Du kommer också att hålla kortare utbildningar för chefer och HRBP
  • Agera HR generalist med fokus på administration
Utbildning/erfarenhet
  • Universitetsexamen inom HR eller motsvarande erfarenhet
  • 2-5 års erfarenhet av att arbeta med HR-processer och policy inom ett servicecenter, kundservice och/ eller kundsupport
  • Kan läsa och förstå avtal, regler och riktlinjer
  • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
- Det är meriterande om du har goda kunskaper i SAP och MS Office
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.