HR Administratör - Travel & Expenses

Om jobbet

Nu söker vi en HR administratör med ansvar för reseräkningar och utlägg till Mölnlycke Health Care. I denna roll kommer du ansvara för att driva företagets rese- och utläggshantering och vara den centrala punkten för dessa frågor.

Uppdraget är på tre månader med start omgående, urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Driva reseräkningshanteringen.
  • Kontrollera och korrigera rese- och utläggsdokument.
  • Registerunderhåll i Flex.
  • Ge support till anställda i frågor kring resor och utlägg.
  • Utbilda nyanställda i reseräkningssystemet och de riktlinjer som gäller.
  • Delvis jobba med lönefrågor samt löneadministration.
  • Det kan även förekomma övrig HR-administration i rollen.
Mölnlycke Health Care är ett internationellt företag så det är viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Har du tidigare jobbat i Flex eller SAP är detta meriterande.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har intresse för personaladministrativa arbetsuppgifter och gärna erfarenhet av att jobba med resor och utlägg. Du hanterar omkring 350 reseräkningar per månad vilket kräver viss kunskap inom skatte- och avdragsregler. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lönefrågor då du ibland behöver vara back-up till löneadministratörerna.

Som person är du noggrann och strukturerad samt van att hantera många uppgifter. Du är självgående och tycker om att jobba i ett högt tempo. Du trivs även med att jobba med människor och har skinn på näsan då du i din roll verkar som en granskande och stödjande instans gällande de anställdas reseräkningar.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Mölnlycke Health Care är en världsledande leverantör av engångsprodukter och lösningar som hjälper vårdpersonal uppnå de bästa patientrelaterade, kliniska och ekonomiska resultaten. Vi utformar och levererar produkter och lösningar för sårbehandling , trycksår , infektionsprevention - och kirurgi . Våra produkter och lösningar är kostnadseffektiva, vilket stöds av både klinisk och hälsoekonomisk evidens.

På Mölnlycke Health Care utgör våra kunder och patienter kärnan i allt vi gör. Besluten vi tar och produkterna vi tillverkar påverkar människors liv.
Mölnlycke Health Care är ett framgångsrikt och hållbart företag tack vare våra anställda. Därför är vår viktigaste prioritet att göra det möjligt för dem att engagera sig i arbetet och prestera sitt allra bästa.