Hissmontörer

Om jobbet

Vi expanderar och behöver nu utöka montage kapaciteten i Göteborgsregionen. Placering är vid vårt kontor i Askim, och tillsättning av tjänsterna sker snarast, så vänta inte med din ansökan.

Vi söker montörer
för huvudsakligen montage av våra nya hissar men även till en del modernisering. Ett omväxlande och fritt jobb där vi hoppas att du har känsla för både el som mekanik. Du behöver inte ha erfarenhet av hissar men det är meriterande. Erfarenhet från byggbranschen eller liknande arbete och allmänt händig, ger dig tillsammans med vår internutbildning, goda förutsättningar att trivas i yrket.
Social kompetens, arbetsmoral och vilja är viktiga ingredienser, då arbetet utförs självständigt, i arbetslag om två personer, ute hos våra kunder. Resor sker med våra välutrustade tjänstebilar.

För att få mer information om jobbet så kontaktar du vår montageledare Johan Bengtsson på telefon 0704-548095 eller via mail johan.bengtsson@alt.se. Din ansökan skickar du enklast via mail till ansokan@alt.se.
Jobbfakta
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

ALT Hiss Göteborg AB är ett dotterbolag i den rikstäckande ALT koncernen med ca 110 anställda och en omsättning på ca 175 miljoner. Mer information om koncernen finns på www.alt.se