Heltid och extrajobb inom paketering

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter personal för arbete hos vår kund inom lager och livsmedel. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att packa bröd. Vi söker en person på heltid (mån-fre) där det är ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Vi söker även studenter som vill arbeta extra varannan helg. Det är en stor fördel om du har ett flexibelt schema och vid behov kan hoppa in med kort varsel på vardagar (vid sjukdom av ordinarie personal). Som student är det inget krav med tillgång till egen bil men det är meriterande. Du ska vidare kunna uppvisa ett godkänt studieintyg som visar att du studerar.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet från lagerarbete men det är inget krav. Eftersom det är ett företag inom livsmedelsbranschen är det av hög vikt att du har förståelse för rådande regler och bestämmelser.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är glad, positiv och du trivs i att arbeta i team. Du trivs med rutinarbete och kan hålla ett jämnt tempo över hela dagen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta konsultchef; Stina Karlsson via telefon: 0708-544492 eller via mail: stina.karlsson@palmpartners.se.

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Inledande visstidsanställning på sex månader därefter tillsvidareanställning. Är du student och söker extrajobb kommer anställningen att gälla under studietiden.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.