HELPDESK/SERVICEDESK FÖR FRAMTIDA UPPDRAG!

JobBusters · Data & IT · 6 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters får löpande in uppdrag inom IT-support och helpdesk och söker därför såväl juniora som seniora kandidater för framtida uppdrag. Vi söker dig med ett brinnande IT-intresse och en känsla för service. Du som kandidat bör ha en god förmåga att snabbt lära dig nya miljöer, system och applikationer. Vanligt förekommande system som vi gärna ser att du har erfarenhet av är; Active Directory, Windows, MS Office, Citrix, Linux eller liknande. Vidare är det vanligt förekommande med arbetsuppgifter som support över telefon eller mail, incidenthantering, felsökning samt installation och konfiguration av hård- och mjukvara. Kravet på arbetslivserfarenhet kan variera beroende på uppdrag, men vi ser gärna att du har erfarenhet av IT-support alternativt serviceinriktade yrken sedan tidigare.

Är du redo för nya utmaningar inom IT-support och är intresserad av att höra mer om olika konsultuppdrag och tjänster hos oss? Gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss när en passande tjänst dyker upp!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Göteborg.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och har en god laganda. Du är bekväm i en kommunikativ roll och stämmer väl in på beskrivningen som en flexibel, serviceinriktad och social person. Du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. För att passa i rollen som IT-support bör du ha ett stort tekniskt intresse, vara pedagogiskt lagd och kunna möta olika människors behov oavsett tidigare erfarenhet.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Johanna Jönsson, 040-66 900 30

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var