Härlig kille i Göteborg söker assistent

Om jobbet

Jag är en kille på 21 år som behöver en assistent, ca 20-30 timmar i veckan, som kan hjälpa mig med allt praktiskt i min vardag. Allt från hjälp med att äta till min personliga hygien.

Jag gillar att gå på café, se på film, umgås med vänner och då och då blir det konsert. Jag trivs med att vara utomhus och då brukar jag åka fyrhjuling, fiska och att segla oavsett vad det är för väder. Det är viktigt att mina assistenter också gillar det!

Jag har en CP-skada som gör att jag är rullstolsburen och jag använder mig av alternativ kommunikation i form av laserpekare och bokstavskarta.

Du som söker skall ha arbetat som personlig assistent tidigare och veta att det är något du trivs med. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, har energi, empati och att du är noggrann. Det är också viktigt att du tänker långsiktigt eftersom det är jobbigt att byta assistenter ofta bland annat med tanke på mitt kommunikationssätt. Det tar ett tag innan man kommit in i det.

Du skall ha assistentutbildning alternativt någon form av vårdutbildning.

Du skall också vara rökfri och det är meriterande om du har körkort.

Tjänsten är förlagda till alla tider på dygnet, vardag som helg. Väntetid mellan 00-06.

Vi är kollektivanslutna. Timlön enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Inom ramen för LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö, Göteborg och Gällivare.